4 Mayıs 2015 Pazartesi

À bout portant



À bout portant (2010)
Zor Hedef
Numara: 706
IMDb Puanı:
6,8/10 (10346 oy)
Kullanıcı Puanı:
Point Blank (İngilizce ismi)
Ülke: France
Süre: 84 dakika
Konuşulan Diller: Fransızca
Tür(ler): Aksiyon, Gerilim, Suç
Yönetmen: Fred Cavayé
Oyuncular: Gilles Lellouche (Rolü: Samuel Pierret), Roschdy Zem (Rolü: Hugo Sartet), Gérard Lanvin (Rolü: Commandant Patrick Werner), Elena Anaya (Rolü: Nadia Pierret), Moussa Maaskri (Rolü: Capitaine Vogel)
-
Movie Summary:
Samuel Pierret (Gilles Lellouche) is a nurse who saves the wrong guy -- a thief (Roschdy Zem) whose henchmen take Samuel's pregnant wife (Elena Anaya) hostage to force him to spring their boss from the hospital. A race through the subways and streets of Paris ensues, and the body count rises. Can Samuel evade the cops and the criminal underground and deliver his beloved to safety?
-
Film Özeti
Samuel ve Nadia için hayat güzel sürüyordur. İlk bebeklerinin doğmasına çok az kalmıştır. Sağlık görevlisi belgesini almak için çalışan Samuel’in hayatı bir gün tamamen değişir... Nadia, Samuel’e saldıran adamlar tarafından kaçırılır. Samuel kendine geldiğinde telefonu çalmaktadır. Polis gözetiminde hastanede yatan adamı oradan çıkarmak için sadece üç saati vardır. Samuel’in kaderi, polisin hırsızlık suçundan peşinde olduğu Sartet’e bağlıdır. Eğer karısını bir daha görmek istiyorsa çok hızlı davranmak zorundadır.
-
Özet 2
Kimin adamları hastaneden kendi patronu bahar onu zorlamak için Samuel'in hamile eşi (Elena Anaya) rehin almak bir hırsız (Roschdy Zem) - Samuel Pierret (Gilles Lellouche) yanlış adamı kaydeden bir hemşiredir. Paris metro ve sokaklarında bir yarış ensues ve vücut sayımı yükselir. Samuel polisler ve cezai yeraltı kaçmasına ve güvenlik sevgili teslim edebilir miyim?
-
Fragman - Trailer
-
-


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder