10 Mayıs 2015 Pazar

The Bourne Ultimatum



The Bourne Ultimatum (2007)
Son Ültimatom
Numara: 721
IMDb Puanı: 8,1/10 (418879 oy)
Kullanıcı Puanı:
Ülke: USA
Süre: 115 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, Rusça, Arapça
Tür(ler): Aksiyon, Gerilim
Yönetmen: Paul Greengrass
Oyuncular: Matt Damon (Rolü: Jason Bourne), Julia Stiles (Rolü: Nicky Parsons), David Strathairn (Rolü: Noah Vosen), Scott Glenn (Rolü: Ezra Kramer), Paddy Considine (Rolü: Simon Ross)
-
Movie Summary:
Bourne is once again brought out of hiding, this time inadvertently by London-based reporter Simon Ross who is trying to unveil Operation Blackbriar--an upgrade to Project Treadstone--in a series of newspaper columns. Bourne sets up a meeting with Ross and realizes instantly they're being scanned. Information from the reporter stirs a new set of memories, and Bourne must finally, ultimately, uncover his dark past whilst dodging The Company's best efforts in trying to eradicate him.
-
Film Özeti
Jason Bourne’in tek isteği ortadan kaybolmaktır. Ancak kaybolmayı başaramadığı gibi kendisini yaratanlar tarafından ele geçirilir. Hafızasını ve sevdiği tek insanı kaybetmiş olan Jason Bourne, iyi eğitimli yeni kuşak katillerin yoğun ateşi altındadır. Artık sadece tek bir hedefi vardır: Başlangıca dönmek ve kendisinin kim olduğunu bulmak.
-
Özet 2
Proje Treadstone yükseltme - - Bourne yine Operasyonu Blackbriar açıklayacak çalışıyor Londra merkezli muhabiri Simon Ross tarafından yanlışlıkla, saklandığı yerden bu kez getirilen gazete sütunları bir dizi. Bourne Ross ile bir görüşme ayarlar ve anında onlar taranan konum gerçekleştirmektedir. Muhabir Bilgi anıları yeni bir dizi karıştırır ve Bourne nihayet, sonunda, onu ortadan kaldırmak için çalışıyor Şirket'in geleni kaçmak ederken onun karanlık geçmişini ortaya çıkarmak gerekir.
-
Fragman - Trailer
-
-



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder