23 Mayıs 2015 Cumartesi

Music from Another Room



Music from Another Room (1998)
Yan Odadan Melodiler
Numara:
753
IMDb Puanı:
6,6/10 (3907 oy)
Kullanıcı Puanı:
Ülke:
USA
Süre:
104 dakika
Konuşulan Diller:
İngilizce
Tür(ler):
Drama, Komedi, Romantik
Yönetmen:
Charlie Peters
Oyuncular:
Jude Law (Rolü: Danny),
Jennifer Tilly (Rolü: Nina),
Gretchen Mol (Rolü: Anna),
Martha Plimpton (Rolü: Karen),
Brenda Blethyn (Rolü: Grace)
-
Movie Summary:
Music From Another Room is a romantic comedy that follows the exploits of Danny, a young man who grew up believing he was destined to marry the girl he helped deliver as a five year old boy when his mother's best friend went into emergency labor. Twenty-five years later, Danny returns to his hometown and finds the irresistible Anna Swan but she finds it easy to resist him since she is already engaged to dreamboat Eric, a very practical match. In pursuit of Anna, Danny finds himself entangled with each of the eccentric Swans including blind, sheltered Nina, cynical sister Karen, big brother Bill and dramatic mother Grace as he fights to prove that fate should never be messed with and passion should never be practical.
-
Çeviri:
Başka From Room Müzik Danny, o annesinin en iyi arkadaşı acil emek girdiğinde beş yaşındaki bir çocuk olarak teslim yardımcı kızla evlenmek nasip oldu inanarak büyüdüm genç bir adamın patlatır takip romantik komedi. Yirmi beş yıl sonra, Danny memleketine döner ve dayanılmaz Anna Swan bulur ama o zaten Eric, çok pratik bir maç Dreamboat nişanlı beri kolay onu direnmeye bulur. Anna peşinde, Danny kör, korunaklı Nina, alaycı kardeş Karen, big brother Bill ve o kader ile berbat asla ve tutku pratik olmamalıdır kanıtlamak için savaşır gibi dramatik annesi Grace dahil eksantrik kuğu her biri ile kendini dolaşmış bulur .
-
Film Özeti
5 yaşındaki Danny doktor olan babasının yanında olduğu bir sırada bir kız çocuğunun doğumuna yardım eder. Yeni doğan bebeği kucağına alan Danny`nin ilk tepkisi büyüyünce onunla evleneceğini söylemesidir. Danny, İngiltere`de geçirdiği 25 yıl boyunca bu bebeği düşünür ve eve geri döndüğünde bu genç ve güzel kadına bir kez daha aşık olur. Anna ise şimdi genç ve başarılı bir adamla nişanlıdır. Bu durum, onun hem kendi duygularını gizlemesine hem de Danny`nin sevgisine cevap vermesine engel olur. Anna`nın annesiyse bir anda ailelerine giriveren bu farklı genç adamı kabul etmeye hazırdır.
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder