20 Mayıs 2015 Çarşamba

The Unborn



The Unborn (2009)
Doğmamış
Numara: 748
IMDb Puanı: 4,8/10 (38383 oy)
Kullanıcı Puanı:
Ülke: USA
Süre: 88 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce, İbranice
Tür(ler): Gerilim, Korku, Drama, Gizem
Yönetmen: David S. Goyer
Oyuncular: Odette Annable (Rolü: Casey Beldon), Gary Oldman (Rolü: Rabbi Sendak), Cam Gigandet (Rolü: Mark), Meagan Good (Rolü: Romy), Idris Elba (Rolü: Arthur Wyndham)
-
Movie Summary:
While babysitting a boy and his baby brother, Casey Beldon has a dreadful nightmare involving a weird dog and an evil child, and she tells her best friend Romy over the phone. Casey is haunted by this boy, and when she goes to the ophthalmologist, he asks if she has a twin brother or sister. She asks her father and discovers that her mother lost a son that died in the womb. Casey suspects that she is haunted by the spirit of her brother. She finds a letter addressed to a woman called Sofi Kozma and a creepy picture at home that belonged to her mother. She goes with Romy to a retirement home to meet Sofi, a survivor of the experiments during the Holocaust. But Sofi tells Casey that she had never met her mother and later calls Casey to tell her she is in great danger.
-
Çeviri Özet
Bir oğlan ve onun bebek kardeşi bebek bakıcılığı yaparken, Casey Beldon garip bir köpek ve bir kötülük çocuğu kapsayan korkunç bir kabus var, ve o telefonda onun en iyi arkadaşı Romy söyler. Casey, bu çocuğa peşindeyim, ve o göz doktoruna gittiğinde o ikiz erkek veya kız kardeşi varsa, diye soruyor. Babasını sorar ve annesi karnında ölen bir oğlu kaybettiği keşfeder. Casey onun kardeşi ruhu tarafından perili olduğunu şüpheleniyor. Annesine ait Sofi Kozma adında bir kadın ve evde ürpertici bir resme hitaben bir mektup bulur. O Sofi, Holokost sırasında deneyler kurtulan karşılamak için bir emeklilik ev Romy ile gider. Ama Sofi annesini tanıştı ve daha sonra o büyük tehlikede olduğu söyleyecek Casey çağırır asla olduğunu Casey söyler.
-
Film Özeti
Bazen ölümden sonra ruh cennete gitme yolunu ararken, şeytani bir durumla lanete uğrayarak değişir.Kendine yeni bir beden bulana kadar dünyalar arasında sonsuza dek kaybolmak zorundadır. Bazen de tam olarak isteğine kavuşur ve kendine yeni bir beden bulur.
Bu olay tam da Casey Beldon adındaki daha çocukken kendisini terkettiği için annesinden nefret eden bir kızın başına gelir. Ama Casey annesinin onu neden terkettiğini fazla geçmeden olağandışı olayların başına gelmesiyle anlamaya başlar...
Uyku sırasında dehşet verici kabuslar, korkunç görünümlü hayaletler görmesi daha gerçekleşmemiş felaketin başlangıcıdır. Bunun üzerine Casey, Sendak adında bir ruh uzmanına bu korkunç olayları nasıl durdurabileceğini sorar.
Casey'in hayatta kalabilmek için tek şansı, dünyalar arasındaki kapıları kapatarak bu kimsenin asla doğmamasını sağlamaktır.
-
Fragman - Trailer
-
-



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder