1 Nisan 2015 Çarşamba

Blade: Trinity



Blade: Trinity (2004)  
Numara: 639
IMDb Puanı:           5,9/10 (115315 oy)
Kullanıcı Puanı:           4,0/10
Ülke: USA
Süre: 113 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce
Tür(ler): Aksiyon, Gerilim, Korku, Bilim-Kurgu, Macera, Fantastik
Yönetmen: David S. Goyer
Oyuncular: Wesley Snipes (Rolü: Blade), Kris Kristofferson (Rolü: Whistler), Dominic Purcell (Rolü: Drake), Jessica Biel (Rolü: Abigail Whistler), Ryan Reynolds (Rolü: Hannibal King)
-
Movie Summary:
Blade finds himself alone surrounded by enemies, fighting an up hill battle with the vampire nation and now humans. He joins forces with a group of vampire hunters whom call themselves the Nightstalkers. The vampire nation awakens the king of vampires Dracula from his slumber with intentions of using his primitive blood to become day-walkers. On the other side is Blade and his team manifesting a virus that could wipe out the vampire race once and for all. In the end the two sides will collide and only one will come out victorious, a battle between the ultimate vampire whom never knew defeat, facing off against the greatest vampire slayer.
-
Film Özeti
Serinin son bölümünde sorunlar oldukça fazlalaşıyor. Vampirlerin çabaları ile uyandırılan Dracula uyandırılma sebebinin Blade olduğunu öğrenir ve kendisini Dracula ile inanılmaz bir savaş içerisinde bulan Blade'e destek sözü veren ekiple birlikte iş başına koyulurlar ancak Dracula sıradan bir düşman olmadığını çok sürmeden belli eder.
-
Özet 2
Bıçak kendisi tek başına vampir milletiyle bir tepeye bir mücadele, düşmanlarla çevrili ve şimdi insanlarda bulur. O kendilerini Nightstalkers çağrı vampir avcıları bir grup ile güçlerini birleştirir. Vampir ulus gün yürüyüşe olmak için onun ilkel kanını kullanarak niyetleri ile yaptığı uykusundan vampirler Dracula kralı uyanır. Diğer tarafta Blade ve bir kez ve herkes için vampir ırkı silip verebilecek bir virüs tezahür ekibi olduğunu. Sonunda iki taraf çarpışacak ve tek galip çıkacaktır, büyük vampir avcısı karşı karşıya, yenilgiyi bilmiyordum nihai vampir arasında bir savaş.
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder