13 Nisan 2015 Pazartesi

Burn After Reading



Burn After Reading (2008)
Aramızda Casus Var
Numara: 663
cover Burn After Reading
IMDb Puanı:  7,0/10 (222077 oy)
Kullanıcı Puanı:  5,0/10
Ülke: USA
Süre: 96 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce, Rusça
Tür(ler): Drama, Komedi, Suç
Yönetmen: Ethan Coen, Joel Coen
Oyuncular: George Clooney (Rolü: Harry Pfarrer), Frances McDormand (Rolü: Linda Litzke), Brad Pitt (Rolü: Chad Feldheimer), John Malkovich (Rolü: Osborne Cox), Tilda Swinton (Rolü: Katie Cox)
-
Movie Summary:
Osbourne Cox, a Balkan expert, is fired at the CIA, so he begins a memoir. His wife wants a divorce and expects her lover, Harry, a philandering State Department marshal, to leave his wife. A diskette falls out of a gym bag at a Georgetown fitness center. Two employees there try to turn it into cash: Linda, who wants money for elective surgery, and Chad, an amiable goof. Information on the disc leads them to Osbourne who rejects their sales pitch; then they visit the Russian embassy. To sweeten the pot, they decide they need more of Osbourne's secrets. Meanwhile, Linda's boss likes her, and Harry's wife leaves for a book tour. All roads lead to Osbourne's house.
-
Film Özeti
Alkolik olduğu gerekçesiyle CIA’deki işinden kovulan emekli ajan Ozzie Cox, intikam almak için bildiği gizli bilgileri bir cd.ye kaydeder. Cox’un boşanmanın eşiğinde olduğu eşi Katie, cd.yi çalar ve gittiği spor salonunda unutur. Salonda çalıştırıcı olan Chad ve aynı yerde yönetici olarak çalışan Linda, Chad’in tesadüfen bulduğu cd ile Cox’a şantaj yapmaya başlarlar. İşin içine bir de Katie’nin birlikte olduğu federal ajan Harry girince olaylar daha karmaşık bir hâl alır.
-
Özet 2
Osbourne Cox, Balkan uzmanı, CIA ateş, o bir anı başlar. Karısı boşanmak istiyor ve eşi terk etmek sevgilisi, Harry, bir philandering Dışişleri Bakanlığı mareşal, bekliyor. Bir disket Georgetown fitness merkezinde bir spor salonu çanta düşer. İki çalışanı var nakde çevirmek için deneyin: elektif cerrahi için para istiyor Linda, ve Chad, sevimli bir becerememek. Disk hakkında bilgi satışını reddetti Osbourne götüren; sonra Rus büyükelçiliği ziyaret edin. Pot tatlandırmak için, onlar Osbourne sırlarını daha fazla ihtiyaç karar. Bu arada, Linda'nın patronu onu seviyor, ve Harry'nin karısı bir kitap turu için bırakır. Tüm yollar Osbourne evine kurşun.
-
Fragman - Trailer
-
-


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder