12 Nisan 2015 Pazar

Evan Almighty



Evan Almighty (2007)
Aman Tanrım 2
Numara: 662
IMDb Puanı:  5,4/10 (105294 oy)
Kullanıcı Puanı:
Ülke: USA
Süre: 96 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce
Tür(ler): Komedi, Fantastik, Aile
Yönetmen: Tom Shadyac
Oyuncular: Steve Carell (Rolü: Evan Baxter), Morgan Freeman (Rolü: God), Lauren Graham (Rolü: Joan Baxter), Johnny Simmons (Rolü: Dylan Baxter), Graham Phillips (Rolü: Jordan Baxter)
-
Movie Summary:
Buffalo newsman Evan Baxter is elected to Congress with the slogan, "Change the world." He lucks into a huge house in a new Virginia suburb. His Capitol office is also fantastic, but there's a catch: he's tapped by the powerful Congressman Long to co-sponsor a bill to allow development in national parks. In steps God, who appears to a disbelieving Evan and gently commands him to build an ark. Tools and wood arrive in Evan's yard, animal pairs follow, his beard and hair grow wildly, nomad's clothes and a staff appear. Long grows impatient, Evan starts building, his family leaves him, reporters gather, and drought grips D.C. Still, Evan believes. But will he change the world?
-
Film Özeti
Tanrı’nın çok özel bir görev yüklediği yeni kişi bu kez, haberciliği bıraktıktan sonra siyasete atılan ve kongreye yeni seçilen Evan Baxter’dır. Geçmişini Buffalo’da bırakarak ailesini Virginia’ya taşımıştır. Ancak oradaki yeni yaşamında Tanrı’nın (Morgan Freeman) aniden karşısına çıkması ve Nuh’un gemisinin benzerini inşa etmesini buyurmasıyla hayatı bir anda altüst olur. Bu durum karşısında ailesinin de kafası karışmıştır. Evan gerçekten Tanrı’dan mesaj aldığı mesaj doğrultusunda mı hareket etmektedir? Yoksa sergilediği garip tutumlar, olağanüstü bir orta yaş krizinin ya da ruhsal bir sorununun göstergesi midir?
-
Özet 2
Buffalo gazeteci Evan Baxter sloganı ile Kongre'ye seçilen "dünyayı değiştirin." O yeni Virginia banliyösünde büyük bir eve lucks. Onun Capitol ofisi de harika, ama bir nokta vardır: o milli parklar kalkınmayı sağlamak için bir tasarıyı ortak sponsorluğunu güçlü Kongre Long tarafından aday oluyor. Adımlarda hafifçe disbelieving Evan görünür ve Allah, bir gemi inşa etmesini emrediyor. Araçlar ve ahşap, hayvan çiftleri takip sakalı ve saçları çılgınca büyümeye göçebe giysileri ve personel görünür Evan bahçesinde gelmesi. Uzun Evan gazetecilere toplamak, ailesi onu bırakır, bina başlar ve kuraklık kulpları DC Yine, Evan inanıyor, sabırsız büyür. Ama dünyayı değiştirecek?
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder