30 Nisan 2015 Perşembe

Crazy Heart



Crazy Heart (2009)
Çılgın Kalp
Numara: 698
cover Crazy Heart
IMDb Puanı:
7,3/10 (60072 oy)
Kullanıcı Puanı:
Ülke: USA
Süre: 112 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce, İspanyolca
Tür(ler): Drama, Müzik, Romantik
Yönetmen: Scott Cooper
Oyuncular: Jeff Bridges (Rolü: Bad Blake), James Keane (Rolü: Manager), Paul Herman (Rolü: Jack Greene), Tom Bower (Rolü: Bill Wilson), Ryan Bingham (Rolü: Tony)
-
Movie Summary:
Bad Blake is a broken-down, hard-living country music singer who's had way too many marriages, far too many years on the road and one too many drinks way too many times. And yet, Bad can't help but reach for salvation with the help of Jean, a journalist who discovers the real man behind the musician.
-
Film Özeti
Bad Blake ardında birden fazla evlilik, kötü bir şöhret ve bol miktarda alkol bırakmış geçkin bir country müzisyenidir. Alkol problemi olan Blake'in hayatı günden güne daha kötü gitmektedir. Ona bu konuda genç gazeteci Jean yardım edecektir. Blake onun sayesinde kendisini yeniden keşfedecektir.
-
Özet 2
Bad Blake yol çok evlilikler, uzak yolda çok uzun yıllar ve bir çok içki yol çok kez geçirdi kırık-aşağı sert yaşayan country müzik şarkıcısı. Ve yine, Kötü yardım edemem, ancak Jean, müzisyen arkasındaki gerçek adam keşfeder bir gazetecinin yardımıyla kurtuluşu için ulaşamaz.
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder