26 Nisan 2015 Pazar

Confessions of a Shopaholic



Confessions of a Shopaholic (2009)
Bir Alışverişkoliğin İtirafları
Numara: 689
IMDb Puanı:
5,8/10 (55587 oy)
Kullanıcı Puanı:
Ülke: USA
Süre: 104 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce, Finçe
Tür(ler): Komedi, Romantik
Yönetmen: P.J. Hogan
Oyuncular: Isla Fisher (Rolü: Rebecca Bloomwood), Hugh Dancy (Rolü: Luke Brandon), Krysten Ritter (Rolü: Suze), Joan Cusack (Rolü: Jane Bloomwood), John Goodman (Rolü: Graham Bloomwood)
Ortam: Bilinmiyor,
Movie Summary:
Struggling with her debilitating obsession with shopping and the sudden collapse of her income source, Rebecca Bloomwood unintentionally lands a job writing for a financial magazine after a drunken letter-mailing mix-up. Ironically writing about the very consumer caution of which she herself has not abided, Rebecca's innovative comparisons and unconventional metaphors for economics grants her critical acclaim, public success, and the admiration of her supportive boss Luke. But as she draws closer to her ultimate goal of writing for renowned fashion magazine Alette, she questions her true ambitions and must determine if overcoming her "shopaholic" condition will bring her real happiness.
-
Film Özeti
Sevimli mi sevimli Becky Bloomwood (Isla Fisher'ın çıkış rolü) modadaki son gelişmeleri takip etmekten kendisini alıkoyamayan ve durumunun farkında olan bir alışveriş delisidir. Bu şaşaalı dürtülerinin masrafını karşılamak için iş bulmak zorunda kalan Becky'ye kaderin bir cilvesi sonucu mali danışmanlık konusunda köşe yazarlığı teklif edilir ve tabii ki ortaya komik sonuçlar çıkar.
Confessions of a Shopaholic, alışveriş yapmanın heyecanı ve zevkini ele alan ve hayatta en önemli şeylerin her zaman fiyat etiketinin olmayabileceğini kanıtlayan bir yaşam tarzı komedisi.
-
Özet 2
Alışveriş ve onun gelir kaynağının ani çöküşü ile onu zayıflatıcı takıntısı ile Mücadele, Rebecca Bloomwood istemeden bir sarhoş mektup-posta mix-up sonra finans dergisi için yazma işi toprakları. İronik ekonomi için kendini uymaları değil ki çok tüketici dikkatli, Rebecca yenilikçi karşılaştırmalar ve alışılmamış metaforlar hakkında yazılı onu eleştirel beğeni, kamu başarı ve onu destekleyici patronu Luke hayranlığını verir. O ünlü moda dergisi Alette için yazma onu nihai hedefine yaklaştıkça Ama, onun gerçek emelleri sorgulayan ve onun gerçek mutluluk getirecek onu "hanımefendi" koşulunu üstesinden olmadığını belirlemek gerekir.
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder