3 Nisan 2015 Cuma

Blood Work



Blood Work (2002)
Kan Borcu
Numara: 644
IMDb Puanı:           6,4/10 (31492 oy)
Kullanıcı Puanı:          
Ülke: USA
Süre: 110 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce, İspanyolca
Tür(ler): Aksiyon, Gerilim, Drama, Suç, Gizem
Yönetmen: Clint Eastwood
Oyuncular: Clint Eastwood (Rolü: Terry McCaleb), Jeff Daniels (Rolü: Jasper 'Buddy' Noone), Anjelica Huston (Rolü: Dr. Bonnie Fox), Wanda De Jesus (Rolü: Graciella Rivers), Tina Lifford (Rolü: Detective Jaye Winston)
-
Movie Summary:
Retired FBI profiler Terry McCaleb (Eastwood), who has recently had a heart transplant, is hired by Graciela Rivers (De Jesus), to investigate the death of her sister, Gloria, who happens to have given McCaleb his heart. On the case, he soon deduces that the killer, who staged the murder to look like a random robbery, may actually be a serial killer Terry was trailing for years in the FBI. Can the elderly and feeble McCaleb, who had intended to spend his retirement living on his boat in the Los Angeles harbor, and who can't drive, and has to nap regularly, muster up the endurance to find the killer?
-
Film Özeti
Kalp hastası olan FBI ajanı Terry McCaleb'e cinayete kurban giden birinin kalbi takılır. Kurbanın kızkardeşinin katili bulmak için ondan yardım istemesiyle macera başlar. Eastwood inanılmaz, sürprizlerle dolu ve çok heyecanlı' (Jim Svejda, KNX/CBS Radio). Michael Connelly'in romanından esinlenilen ve Brian Helgeland'ın (L.A. Confidential) senaryolaştırdığı bu sihirli, alkışlanacak gizemli filmi Clint Eastwood yapımcı ve yönetmenliğini üstlendiği gibi başrolünde de oynuyor. Filmde ayrıca bir çok iyi oyuncu inanılmaz performanslar sergiliyor.
-
Özet 2
Son zamanlarda kalp nakli olmuştur Emekli FBI profiler Terry McCaleb (Eastwood), McCaleb onun kalbini verdik olur ablası, Gloria, ölümünü araştırmak için, Graciela Rivers (De Jesus) tarafından kiralandı. Durumda, çok geçmeden cinayet sahnelenen katil, rastgele bir soygun gibi bakmak aslında Terry FBI yıllardır firar bir seri katil olabileceğini anlar. , Emekli Los Angeles limanında yaptığı teknede yaşayan ve kim sürücü olamaz geçirmek amacıyla ve sahip olduğu yaşlı ve güçsüz McCaleb, katili bulmak için dayanıklılık görememesi, düzenli şekerleme miyim?
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder