10 Nisan 2015 Cuma

Bridget Jones's Diary



Bridget Jones's Diary (2001)
Bridget Jones'un Günlüğü
Numara: 657
IMDb Puanı:           6,7/10 (147916 oy)
Kullanıcı Puanı:          
Ülke: UK
Süre: 97 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce
Tür(ler): Drama, Komedi, Romantik
Yönetmen: Sharon Maguire
Oyuncular: Renée Zellweger (Rolü: Bridget Jones), Gemma Jones (Rolü: Bridget's Mum), Celia Imrie (Rolü: Una Alconbury), James Faulkner (Rolü: Uncle Geoffrey), Jim Broadbent (Rolü: Bridget's Dad)
-
Movie Summary:
Bridget Jones is an average woman struggling against her age, her weight, her job, her lack of a man, and her many imperfections. As a New Year's Resolution, Bridget decides to take control of her life, starting by keeping a diary in which she will always tell the complete truth. The fireworks begin when her charming though disreputable boss takes an interest in the quirky Miss Jones. Thrown into the mix are Bridget's band of slightly eccentric friends and a rather disagreeable acquaintance who Bridget cannot seem to stop running into or help finding quietly attractive.
-
Yeni bir yılın başlangıcında, 32 yaşındaki Bridget, hayatına hükmetmeye başlamanın tam zamanı olduğuna karar verip bir günlük tutmaya başlar. Artık masasının üzerinde duran en kışkırtıcı, erotik ve histerik kitap başkaları tarafından yazılanlardan biri değil, bizzat kendi yazdığıdır. Bir tür macera havası veren bu günlükte Bridget, arkadaşlarından erkeklere, yemeklerden sekse kadar bir çok konu hakkında bir şeyler yazarken aynı zamanda yepeni bir hayata başlamaktadır.
Bridget kendisini, birbirine tam zıt karakterde iki erkeğin Daniel Cleaver (Hugh Grant) ve Mark Darcy'nin (Colin Firth) arasında bulduğunda, beklenmedik bir şeyi keşfedecektir, kendi yarattığı bu kaosun içinden onu çekip çıkaracak olan zaptedilemez karşı koyucu kişiliğini.
-
Özet 2
Bridget Jones onun yaşı, kilosu, işini, bir adam onun eksikliği ve onun birçok kusurları karşı mücadele ortalama bir kadın. Yeni Yıl Çözünürlük olarak, Bridget o zaman tam doğruyu söyleyecektir bir günlük tutarak başlayan, hayatının kontrolünü almaya karar verir. Onun itibarsız olsa büyüleyici patron ilginç Bayan Jones bir ilgi alır zaman havai fişek başlar. Karışımı içine atılmış Bridget biraz eksantrik arkadaş bant ve Bridget içine çalışan durdurmak ya da sessizce çekici bulma yardım etmek gibi olamaz oldukça nahoş tanıdık vardır.
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder