19 Nisan 2015 Pazar

Centurion



Centurion (2010)
Son Savaşçı
Numara: 676
IMDb Puanı:
6,4/10 (58518 oy)
Kullanıcı Puanı:
Ülke: UK
Süre: 97 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce
Tür(ler): Aksiyon, Gerilim, Drama, Macera, Savaş, Tarih
Yönetmen: Neil Marshall
Oyuncular: Michael Fassbender (Rolü: Centurion Quintus Dias), Andreas Wisniewski (Rolü: Commander Gratus), Dave Legeno (Rolü: Vortix), Dominic West (Rolü: General Titus Flavius Virilus), Dhaffer L'Abidine (Rolü: Arm Wrestling Opponent)
-
Movie Summary:
Britain, A.D. 117. Quintus Dias, the sole survivor of a Pictish raid on a Roman frontier fort, marches north with General Virilus' legendary Ninth Legion, under orders to wipe the Picts from the face of the Earth and destroy their leader, Gorlacon.
-
Film Özeti
M.S. 117 yılında Romalıların İngiltere’yi işgali sırasında geçecek olan film Quintus Dias'ın adında bir adamın öyküsünü anlatacak. General Virilus'un efsanevi 9. Lejyonuna katılan genç adam, Pict ırkını ve liderleri Gorlacon'ı yeryüzünden silmek için ordusuyla beraber kuzeye doğru gitmeye başlayacak.
-
Özet 2
İngiltere, AD 117. Quintus Dias, yeryüzünden Picts silin ve onların lideri, Gorlacon yok etmek emriyle kale, Genel Virilus 'efsanevi Dokuzuncu Legion ile kuzey yürüyüşleri bir Roma sınır, bir Pictish baskın tek kurtulan.
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder