8 Nisan 2015 Çarşamba

Breaking and Entering



Breaking and Entering (2006)  
Hırsız
Numara: 653
IMDb Puanı:           6,6/10 (19100 oy)
Kullanıcı Puanı:           4,0/10
Ülke: UK
Süre: 120 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce, Hırvatça
Tür(ler): Drama, Romantik
Yönetmen: Anthony Minghella
Oyuncular: Jude Law (Rolü: Will), Robin Wright (Rolü: Liv), Martin Freeman (Rolü: Sandy), Juliette Binoche (Rolü: Amira), Rafi Gavron (Rolü: Miro)
-
Movie Summary:
A mother and her daughter, a mother and her son, and a man living with one and attracted to the other. Miro, a teen from Sarajevo, lives near King's Cross with his mother; he's nimble, able to run across roofs, so his uncle hires him to break into office skylights, so the uncle can boost computers. Twice they steal from Will's architectural firm, so Will stakes it out at night. He follows Miro home and returns the next day and meets Miro's mother, Amira. At home, Will's relationship with Liv is strained - he feels outside Liv and her daughter Bea's circle. The stakeout and Amira's vulnerability are attractive alternatives to being at home. The police, too, watch Miro.
-
Film Özeti
Kriminal ve duygusal anlamda hırsızlık üzerine bir öykü olan “Breaking and Entering”de, farklı dünyalardan gelen ve yolları Londra’da kesişen iki grup insan vardır. Bunlardan birincisi, uzun süreden beri bu kentte yaşayan Londra’lılar: ikincisi ise, bu kente sonradan gelip King’s Cross bölgesine yerleşen yabancılardır. Londralı bir peyzaj mimarının kentin yoksul kesiminde açtığı lüks ofisi üst üste birkaç kez soyulur. Genç mimarın hırsızlık olayının sorumlusunu bulmak için yaptığı araştırmalar, onu alışkın olduğu dünyanın güvenli ortamından çok uzaklara düşürecektir.
-
Özet 2
Bir anne ve kızı, bir anne ve oğlu, ve bir adam biriyle yaşayan ve diğer çekti. Miro, Saraybosnalı bir genç, annesi ile King Cross yakınlarında yaşıyor; amcası ofis tepe girmeye onu işe alır o, çatılar rastlamak mümkün, çevik, bu yüzden amcası bilgisayarları artırabilir. İki kez geceleri Will'in mimarlık firması çalmak, yani Will kazıklar dışarı. O Miro eve izler ve ertesi gün döner ve Miro annesi, Amira karşılar. O Liv ve kızı Bea en çemberin dışında hissediyor - Evde, Liv ile Will'in ilişkisi gergin. Polis baskısı ve Amira'nın güvenlik açığı evde olmak cazip alternatifler vardır. Polis, çok, Miro izle.
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder