22 Nisan 2015 Çarşamba

City of Ember



City of Ember (2008)
Sihirli Şehir
Numara: 681
IMDb Puanı:
6,5/10 (47752 oy)
Kullanıcı Puanı:
Ülke: USA, 90 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce
Tür(ler): Bilim-Kurgu, Macera, Fantastik, Aile
Yönetmen: Gil Kenan
Oyuncular: David Ryall (Rolü: Chief Builder), Ian McElhinney (Rolü: Builder), Harry Treadaway (Rolü: Doon Harrow), Tim Robbins (Rolü: Loris Harrow), Bill Murray (Rolü: Mayor Cole)
-
Movie Summary:
When mankind is about to come to an end, a group of scientists decide to create and populate a city deep underground. The city of Ember is to last for 200 years after which its inhabitants are to retrieve from a strong box instructions to return to the surface. Over time however, the message is lost and life in Ember is rapidly deteriorating. Their power supply is failing and food is being rationed. It's left to two young adults to unearth the secret of Ember and to lead the way out.
-
Film Özeti
Filmde Lina ve Doon adlı iki çocuğun öyküsü anlatılır. Onlar, gökyüzünün her zaman karanlık olduğu, güneşin doğmadığı Ember kentinde yaşarlar. Bu yüzden kentteki sokak lambaları ve evlerdeki ışıklar sürekli yanmaktadır. Ember kentinin enerji kaynaklarının tükenmeye başlamasıyla birlikte lambalar da titreşerek sönmeye yüz tutar. Bunun üzerine iki kardeş, Ember kentinin kuruluşundan beri var olan gizemi çözmek ve insanlara gün ışığını sağlamak için çareler aramaya başlarlar.
-
Özet 2
İnsanlığın sona gelmek üzereyken, bir grup bilim adamı, bir şehir derin yeraltı oluşturmak ve doldurmak karar. Ember şehir sakinleri yüzeye dönmek için güçlü bir kutu talimatlarından almak için hangi sonra 200 yıl sürecek olan. Zamanla Ancak, mesaj kaybolur ve Sihirli yaşam hızla kötüye gidiyor. Onların güç kaynağı başarısız ve gıda karneyle ediliyor. Bu Ember sırrını ortaya çıkarmak ve çıkış yolu yol iki genç yetişkinlere kalan.
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder