24 Nisan 2015 Cuma

Clubbed



Clubbed (2008)
Numara: 686
IMDb Puanı:
6,9/10 (3048 oy)
Kullanıcı Puanı:
Ülke: UK
Süre: 95 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce
Tür(ler): Drama, Suç
Yönetmen: Neil Thompson
Oyuncular: Mel Raido (Rolü: Danny), Colin Salmon (Rolü: Louis), Shaun Parkes (Rolü: Rob), Scot Williams (Rolü: Sparky), Ronnie Fox (Rolü: Billy Hennessy)
-
Movie Summary:
Danny - a lonely factory worker, intimidated by life - is battered and humiliated in front of his kids in a random act of violence. His already bleak existence sinks further into the abyss. On the verge of total breakdown he decides to fight back. He meets a group of night-club doormen who take him in and give him the confidence to stand his ground. As he is drawn deeper into their world he becomes embroiled with the local gangland boss, setting in motion a chain of events with shockingly brutal consequences.
-
Film Özeti
Danny yalnız bir fabrika işçisidir, hayat tarafından sindirilmiş, şiddete maruz kalmış ve çocuklarının gözü önünde küçük düşmüştür. Karısı da onu dışlamış ve zaten umutsuz varlığı daha da derinlere gömülmüştür. Dibe vurmanın tam eşiğindeyken geri dönüp mücadele etmeye karar verir. Önce bir gece kulübünde kapıcılık yapmak için girişimler yapar, ardından bir yeraltı patronu ile arası açılır ve suçluların karanlık dünyasına giriş yapar.
-
Özet 2
Hayat tarafından korkutmak yalnız fabrika işçisi, - - Danny hırpalanmış ve şiddet rastgele bir hareket çocuklarının önünde rezil edilir. Onun zaten kasvetli varlığı uçuruma daha da batar. Toplam arıza eşiğinde o mücadele etmeye karar verir. O onu almak ve ona zemin standı için güven vermek gece kulübü kapıcı bir grup karşılar. O kendi dünyasına derin çizilmiş gibi o hareket şok edici acımasız sonuçlarıyla olaylar zincirini ayarlayarak, yerel çete patronu ile karmakarışık olur.
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder