7 Nisan 2015 Salı

Bowfinger



Bowfinger (1999)
Çatlak Yönetmen
Numara: 652
IMDb Puanı:           6,4/10 (53066 oy)
Kullanıcı Puanı:           5,0/10
Ülke: USA
Süre: 97 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce, İspanyolca
Tür(ler): Komedi
Yönetmen: Frank Oz
Oyuncular: Steve Martin (Rolü: Robert K. Bowfinger), Eddie Murphy (Rolü: Kit Ramsey / Jefferson 'Jiff' Ramsey), Heather Graham (Rolü: Daisy), Christine Baranski (Rolü: Carol), Jamie Kennedy (Rolü: Dave)
-
Movie Summary:
Hollywood, today: Bobby Bowfinger, a run-down actor-producer-director, is reading a script which a friend has written. Completely convinced of its quality, he decides to take a last shot at fame and fortune. But the script is not that easy to sell, and a famous producer promises him to do it, but there is one condition: Kit Ramsey, Hollywood's number one star, has to be in it. So, Bobby tries his luck with Kit - who says no - and then decides to shoot the film himself. Together with the cheapest team available in Southern California, an aspiring beauty from Ohio, a diva who is just a little over the hill, a key-holding gofer from a major studio and a goon hired away from burger-flipping, Bobby sets out to shoot the science-fiction-film starring Kit Ramsey - who does not even know he's being filmed.
-
Film Özeti
İflas etmiş yapımcı Bobby Bowfinger son umudunu yıldız bir oyuncuya bağlar, çaresizlik zavallı yönetmenin başına türlü belalar getirir.
-
Özet 2
Hollywood'un bugün: Bobby Bowfinger, köhne bir aktör-yapımcı-yönetmen, bir arkadaş yazmış bir senaryoyu okuyor. Kalite Tamamen ikna, o şöhret ve servet bir son vuruş almaya karar verir. Ama senaryo satmak o kadar kolay değil, ve ünlü yapımcı bunu ona vaat, ama bir şartı var: Kit Ramsey, Hollywood'un bir numaralı yıldızı, içinde olmak zorundadır. Hayır diyor - - Peki, Bobby Kit ile şansını dener ve sonra filme kendini ateş karar verir. Birlikte Southern California, Ohio, tepenin üzerinde sadece biraz bir diva bir kalkınan güzellik mevcut en ucuz ekibi ile büyük bir stüdyo ve hamburger-saygısız uzak tutulmuş bir katile bir anahtar tutan Gofer, Bobby için yola koyulur o filme ediliyor bile bilmiyor - Kit Ramsey oynadığı bilim-kurgu-film çekmek.
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder