11 Nisan 2015 Cumartesi

Bringing Down the House



Bringing Down the House (2003)
Başımın Belası
Numara: 659
IMDb Puanı:  5,5/10 (28082 oy)
Kullanıcı Puanı:  4,0/10
Ülke: USA
Süre: 105 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce
Tür(ler): Komedi
Yönetmen: Adam Shankman
Oyuncular: Steve Martin (Rolü: Peter Sanderson), Queen Latifah (Rolü: Charlene Morton), Eugene Levy (Rolü: Howie Rottman), Joan Plowright (Rolü: Virginia Arness), Jean Smart (Rolü: Kate Sanderson)
-
Movie Summary:
Peter Sanderson is a divorced, straight-laced, uptight attorney who still loves his ex-wife and can't figure out what he did wrong to make her leave him. However, Peter's trying to move on, and he's smitten with a brainy, bombshell barrister he's been chatting with online. However, when she comes to his house for their first face-to-face, she isn't refined, isn't Ivy League, and isn't even a lawyer. Instead, it's Charlene, a prison escapee who's proclaiming her innocence and wants Peter to help her clear her name. But Peter wants nothing to do with her, prompting the loud and shocking Charlene to turn Peter's perfectly ordered life upside down, jeopardizing his effort to get back with his wife and woo a billion dollar client.
-
Film Özeti
Hayatındaki her şey yolunda giden kendi halinde bir avukat olan Peter Sanderson, karısı Kate tarafından terk edildikten sonra kendisini tümüyle işine verir. Kate’i hala çok sevmekte, onu çilginlar gibi özlemekte ve nerede hata yaptigini, Kate’in kendisini neden terk ettigini anlamaya çalışmaktadir. Günün birinde, tekdüze giden hayatına biraz heyecan katmak amacıyla internette tanistigi bir kadinla chat yapmaya baslar. Baslangıçta herşey normal görünür.Charlene ismindeki kadın avukat olduğunu söylemektedir. Peter bir süre sonra yüzünü bile görmedigi bu kadini çok sevdiğini hissetmeye baslar. Artik tanismanin zamaninin geldigini düsünmektedir. Ve bir gün kapiyi açinca kadini karsisinda bulur. Ama Peter’in hayallerindekinden tümüyle farkli bir kadindir bu. Avukatlikla uzaktan yakindan alakasi olmayan Charlene, onu görmek için hapishaneden kaçip gelmis “farklı” birisidir. O andan itibaren aralarinda sıradışi bir ilişki başlar. Masum olduğunu söyleyen Charlene adını temize çıkarmak için Peter’den yardım istemektedir. Gürültücü bir kadın olan Charlene’in düzenli hayatını altüst edeceğinden endişe duyan Peter, ondan kurtulmaya çalışsa da emekleri bosa çıkar. Üstüne üstlük, eski karisiyla barisma çabalari ve zengin müsteri adayı Bayan Arness ile iliskisi de tehlikeye girmistir.
-
Özet 2
Peter Sanderson hala eski eşi seviyor ve o onu onu terk yapmak yanlış yaptıklarını bilemiyorum boşanmış, düz bağcıklı, gergin avukat. Ancak, Peter üzerinde taşımak için çalışıyor, ve o çevrimiçi sohbet oldu bir zeki, bomba avukat ile vurulmuş olduğunu. O ilk yüz yüze evine gelince Ancak, o, Ivy League rafine değil değil, ve hatta bir avukat değildir. Bunun yerine, Charlene, onun adı ona açıkça yardım Peter onun suçsuzluğunu ilan ve istediği oluyor bir hapishane kaçağı var. Ama Peter eşi ile almak ve bir milyar dolarlık müşteri woo onun çaba tehlikeye, baş aşağı Peter mükemmel sipariş hayatı açmak için yüksek sesle ve şok edici Charlene isteyen, onunla ilgisi istiyor.
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder