27 Nisan 2015 Pazartesi

Conspiracy Theory



Conspiracy Theory (1997)
Komplo Teorisi
Numara: 691
IMDb Puanı:
6,7/10 (67736 oy)
Kullanıcı Puanı:
5,0/10
Ülke: USA
Süre: 135 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce
Tür(ler): Aksiyon, Gerilim, Suç, Romantik, Gizem
Yönetmen: Richard Donner
Oyuncular: Mel Gibson (Rolü: Jerry Fletcher), Julia Roberts (Rolü: Alice Sutton), Patrick Stewart (Rolü: Dr. Jonas), Terry Alexander (Rolü: Flip), Alex McArthur (Rolü: Cynic)
-
Movie Summary:
Jerry Fletcher is a man in love with a woman he observes from afar. She works for the government. Fletcher is an outspoken critic of that government. He has conspiracy theories for everything, from aliens to political assassinations. But soon, one of his theories finds itself to be accurate. But which one? Some dangerous people want him dead and the only person he trusts is that woman he loves but does not know.
-
Film Özeti
New York'ta taksi şöförlüğü yapan Jerry Fletcher (Mel Gibson) komplo teorilerine çok meraklıdır. Etrafındaki herkesle ülkeyi gerçekten yöneten adamları ve sokaklarda serbest dolaşan suikastçileri konuşmayı adet haline getiren Fletcher bir gün, Adalet Bakanlığı avukatı Alice Sutton'un da (Julia Roberts) gerçeklerden haberdar olması gerektiğine karar verir. Avukatın ofisine ziyarete giden Fletcher, kısa sürede oradan kovulur. Ama, çok yakında ikisi beraber hayalarını kurtarmaya çalışacaklardır.
-
Özet 2
Jerry Fletcher o uzaktan gözlemlediği bir kadına aşık bir adam. O hükümet için çalışıyor. Fletcher o hükümetin bir sözlü eleştirmeni. O yabancılar siyasi suikast için her şey için komplo teorileri vardır. Ama yakında, onun teorileri biri doğru kendini bulur. Ama hangisi? Bazı tehlikeli insanlar onu ölü istiyor ve o güvenen tek kişi o seviyor ama bilmiyor ki kadın.
-
Fragman - Trailer
-
-


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder