14 Nisan 2015 Salı

Ca$h



Ca$h (2010)
Numara: 666
IMDb Puanı:  6,0/10 (7021 oy)
Kullanıcı Puanı:
Ülke: USA
Süre: 108 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce
Tür(ler): Gerilim, Komedi, Suç
Yönetmen: Stephen Milburn Anderson
Oyuncular: Sean Bean (Rolü: Pyke Kubic / Reese Kubic), Chris Hemsworth (Rolü: Sam Phelan), Victoria Profeta (Rolü: Leslie Phelan), Mike Starr (Rolü: Melvin Goldberg), Michael Mantell (Rolü: Mr. Dale)
-
Movie Summary:
A stroke of good luck turns lethal for Sam Phelan and his wife Leslie when they are faced with a life-changing decision that brings strange and sinister Pyke Kubic to their doorstep. As Pyke leads Sam and Leslie on a tumultuous adventure through the streets of Chicago, each are pulled deeper and deeper into a desperate spiral of deception and violence... All in the name of money.
-
Film Özeti
Paris’in en seçkin dolandırıcılarından Cash(Jean Dujardin), yüksek kazançlı kalpazanlık işleri yapmaktadır. Ancak bu iş onun için sadece bir aperatiftir. Cash’in büyük hayali Fransız Riviera’sında (ılıman Akdeniz iklimli Güney Fransa’da) çapı çok büyük bir elmas soygunu gerçekleştirmektir.
Ancak operasyonunun üzerine dolandırıcılığı bir sanat haline getirmesiyle tanınan efsanevi düzenbaz Maxime’in(Jean Reno) gölgesi düşer.
Birbirinden güzel ve tehlikeli kadınlar(Julia rolünde Valeria Golino ile Garance rolünde Alice Taglioni) paylarını isterler.
İttifaklar yapılır ve bozulur.
Oyunun adı vefasızlık, döneklik, sahtekarlık ve ihanettir.
Kesin olan tek bir şey vardır. Hesaplar görülecek, bir arkadaşın ve kardeşin ölümünün intikamı alınacaktır.
Sonuçta birisi kaybedecektir. Peki, kaybeden kim olacaktır?
-
Özet 2
Iyi şans bir vuruş Sam Phelan ve onların kapılarına garip ve uğursuz Pyke Kubic getiren bir hayat değiştiren kararı ile karşı karşıyayız eşi Leslie için ölümcül döner. Pyke Chicago sokaklarında bir fırtınalı bir maceraya Sam ve Leslie açar gibi, her para adına ... aldatma ve şiddet umutsuz bir sarmal içine tüm derin ve daha derin çekilir.
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder