13 Nisan 2015 Pazartesi

Butterfly on a Wheel

Butterfly on a Wheel (2007)
İhanetin Bedeli
Numara: 664
IMDb Puanı:  6,7/10 (23461 oy)
Kullanıcı Puanı:  5,0/10
Shattered (İngilizce ismi)
Ülke: UK
Süre: 95 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce
Tür(ler): Gerilim, Drama, Suç
Yönetmen: Mike Barker
Oyuncular: Pierce Brosnan (Rolü: Tom Ryan), Maria Bello (Rolü: Abby Randall), Gerard Butler (Rolü: Neil Randall), Claudette Mink (Rolü: Judy Ryan), Desiree Zurowski (Rolü: Helen Schriver)
-
Movie Summary:
In Chicago, Neil Randall - family man and executive of an advertisement agency - has a perfect life. He expects to be promoted in his job soon, he has a beautiful and sexy wife, Abby, a lovely daughter, Sophie, and he lives in a wonderful house. When Neil's boss, Karl Granger, invites him to spend the weekend in his country cottage, Abby hires a nanny for Sophie, so Abby can spend the day with her sister, Diane. While driving Abby to meet Diane, a stranger who was hidden on the backseat appears with a gun, and informs them that he has kidnapped Sophie. He introduces himself as Ryan, and states that for twenty-four hours the couple will obey his orders, otherwise he will kill Sophie. By keeping the couple under his total control, he makes it clear that he is a calculating sociopath with nothing to lose, and the intention of destroying Neil's perfect life.
-
Film Özeti
Mutlu bir ailenin hayatı bir anda kızlarının piskopat biri tarafından kaçırılması ile alt üst olmuştur. Fidyeci adam ise paranın haricinde hayatları boyu çalıştıkları herşeyi istemektedir ve hatta bu başka birisinin hayatını almak bile olabilir...
-
Özet 2
Chicago'da, Neil Randall - aile babası ve bir reklam ajansı yöneticisi - mükemmel bir hayatı vardır. O güzel ve seksi karısı, Abby, güzel bir kızı, Sophie vardır, yakında onun işinde terfi beklediğini, ve o harika bir evde yaşıyor. Neil'in patronu Karl Granger, ülkesinin yazlık hafta sonu geçirmek için ona davet ettiğinde, Abby Sophie için bir dadı kiralar, böylece Abby kız kardeşi, Diane ile gün geçirebilirsiniz. Abby sürüş Diane, bir tabanca ile görüntülenen arka koltukta gizli, ve o Sophie kaçırdı ki onları bilgilendirir bir yabancıyla tanışmak iken. O Ryan gibi kendini tanıtır ve çift onun emirlerine itaat edecek yirmi dört saat boyunca, aksi halde Sophie'yi öldürecek belirtiyor. Yaptığı toplam kontrol altında çift tutarak, o açıkça onun kaybedecek bir şey, ve Neil'in mükemmel bir hayat yok etme niyeti ile bir hesaplanırken sosyopat olduğunu yapar.
-
Fragman - Trailer
-
-


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder