5 Nisan 2015 Pazar

Boogie Woogie



Boogie Woogie (2009)  
Numara: 648
IMDb Puanı:           5,3/10 (2702 oy)
Kullanıcı Puanı:          
Ülke: UK
Süre: 94 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce
Tür(ler): Drama, Komedi
Yönetmen: Duncan Ward
Oyuncular: Gillian Anderson (Rolü: Jean Maclestone), Alan Cumming (Rolü: Dewey Dalamanatousis), Heather Graham (Rolü: Beth Freemantle), Danny Huston (Rolü: Art Spindle), Jack Huston (Rolü: Jo Richards)
-
Movie Summary:
In London's contemporary art world, everyone has a hustle. Art Spindle runs a high-end gallery: he hopes to flip a Mondrian for millions. One of his assistants, Beth, is sleeping with Art's most acquisitive client, Bob Macclestone. Beth wants Bob to set her up in her own gallery, so she helps him go behind Art's back for the Mondrian. Bob's wife, Jean, sets her eye on a young conceptual artist, Jo, who lusts after Art's newest assistant, Paige. Meanwhile, self-absorbed lesbian videographer Elaine is chewing her way through friends and lovers looking to make it: if she'll throw Dewey, her agent, under the bus, Beth may give her a show. And the Mondrian? No honor among thieves.
-
Film Özeti
Londrada uluslararası sanat camiasını canlandıran komedi keyf dolu bir film.
-
Özet 2
Londra'nın çağdaş sanat dünyasında, herkesin bir acele vardır. Sanat Mili bir high-end galerisi çalışır: o milyonlarca bir Mondrian çevirmek umuyor. Onun yardımcıları biri, Beth, Art en açgözlü istemci, Bob Macclestone ile uyuyor. Beth kendi galeride onu kurmak Bob istiyor, o yüzden onu Mondrian için Art'ın arkasından gitmek yardımcı olur. Bob'un karısı, Jean, Art'ın yeni asistanı, Paige arzuluyor bir genç kavramsal sanatçı, Jo, onu göz ayarlar. O Dewey, onun ajan atacağım eğer, otobüsün altında Beth ona bir gösteri verebilir: Bu arada, bencil lezbiyen kameraman Elaine bunu yapmak isteyen arkadaşlar ve sevgililer aracılığıyla ona yol çiğneme olduğunu. Ve Mondrian? Hırsızlar arasında hiçbir onur.
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder