8 Nisan 2015 Çarşamba

Brewster's Millions



Brewster's Millions (1985)  
Brewster'in Milyonları
Numara: 654
IMDb Puanı:           6,4/10 (25972 oy)
Kullanıcı Puanı:           5,0/10
Ülke: USA
Süre: 102 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce
Tür(ler): Komedi
Yönetmen: Walter Hill
Oyuncular: Richard Pryor (Rolü: Montgomery Brewster), John Candy (Rolü: Spike Nolan), Lonette McKee (Rolü: Angela Drake), Stephen Collins (Rolü: Warren Cox), Jerry Orbach (Rolü: Charley Pegler)
-
Movie Summary:
Brewster is a minor league baseball player. Unknown to him, he had a (recently deceased) rich relative. In order to test if Brewster knows the value of money, he is given the task of disposing of $30m in 30 days. Brewster isn't allowed to have any assets to show for the $30m or waste the money in any way. If successful, Brewster gets to inherit $300m. The biggest problem of all however, is that Brewster can't tell anyone what he's doing, so everyone thinks he's crazy. Add to this the fact that if he fails, two scheming trustees will get their hands on the money, Brewster's task is not an easy one.
-
Film Özeti
Dedesi tarafından 300 milyon dolara sahip olma fırsatı yakalıyan Murphy beysbol oyuncusudur. 300 milyon dolara sahip olması için dedesi ona bir teklif sunar. 30 gün içinde 30 milyon dolar harcarsa 300 milyon dolara sahip olacaktır. Fakat bazı kurallar vardır, parayı yatırım yapmak yok sadece %5 ini hayır kurumuna bağışlıyabilir. Ve bu konuda ona herhangi bir arkadaşı yarım edemez.
-
Özet 2
Brewster bir ikinci lig beyzbol oyuncusu. Ona Bilinmeyen, o (yeni ölmüş) zengin akrabası vardı. Brewster paranın değerini bilen olmadığını test etmek için, o 30 gün içinde 30 milyon dolar atılmasının görevi verilir. Brewster $ 30m için göstermek veya herhangi bir şekilde para harcamak herhangi bir varlık olmasına izin verilmez. Eğer başarılı olursa, Brewster 300 milyon dolar miras alır. Tüm büyük sorun, ancak Brewster ne yaptığını kimseye söyleyemem, bu yüzden herkes onun deli olduğunu düşünüyor. Bu o başarısız olursa, iki entrikacı mütevelli para ellerine alacak gerçeğini ekleyin, Brewster görevi kolay değil.
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder