2 Nisan 2015 Perşembe

Blood Diamond



Blood Diamond (2006)
Kanlı Elmas
Numara: 642
IMDb Puanı:           8,0/10 (344757 oy)
Kullanıcı Puanı:           7,0/10
Ülke: Germany
Süre: 143 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce
Tür(ler): Gerilim, Drama, Macera
Yönetmen: Edward Zwick
Oyuncular: Leonardo DiCaprio (Rolü: Danny Archer), Djimon Hounsou (Rolü: Solomon Vandy), Jennifer Connelly (Rolü: Maddy Bowen), Kagiso Kuypers (Rolü: Dia Vandy), Arnold Vosloo (Rolü: Colonel Coetzee)
-
Movie Summary:
A story following Archer, a man tortured by his roots. With a strong survival instinct, he has made himself a key player in the business of conflict diamonds. Political unrest is rampant in Sierra Leone as people fight tooth for tooth. Upon meeting Solomon, and the beautiful Maddy, Archer's life changes forever as he is given a chance to make peace with the war around him.
-
Film Özeti
1990’larda Sierra Leone’de gelişmekte olan kaos ve iç savaşın fon oluşturduğu “Blood Diamond Kanlı Elmas” Güney Afrikalı paralı asker Danny Archer (Leonardo DiCaprio) ile Mendeli balıkçı Solomon Vandy’nin (Djimon Hounsou) hikayesi. Her iki adam da Afrikalıdır, ama geçmişleri ve şartları olabildiğince farklıdır. Ne var ki, hayatlarını değiştirebilecek pembe bir elması bulmak için çıktıkları serüvende yazgıları kesişir.
-
Özet 2
Archer, onun kökleri tarafından işkence bir adam izleyen bir hikaye. Güçlü bir hayatta kalma içgüdüsü ile, kendisi çatışma elmas işinde önemli bir oyuncu yapmıştır. İnsanlar diş için diş mücadele gibi siyasi huzursuzluk Sierra Leone yaygın. O onun etrafında savaş ile barış yapmak için bir şans verilir gibi Solomon ve güzel Maddy toplantı üzerine, Archer hayatı sonsuza kadar değişir.
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder