29 Nisan 2015 Çarşamba

Couples Retreat



Couples Retreat (2009)
Arızalı Çiftler
Numara: 696
IMDb Puanı:
5,5/10 (76357 oy)
Kullanıcı Puanı:
Ülke: USA
Süre: 113 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce, Fransızca
Tür(ler): Komedi
Yönetmen: Peter Billingsley
Oyuncular: Vince Vaughn (Rolü: Dave), Jason Bateman (Rolü: Jason Smith), Faizon Love (Rolü: Shane), Jon Favreau (Rolü: Joey), Malin Akerman (Rolü: Ronnie)
-
Movie Summary:
Dave and Ronnie, Jason and Cynthia, and Joey and Lucy are close. The group used to include Shane and Jennifer, but they divorced and she's gone. Jason and Cynthia announce that their marriage is in trouble, and they beg their friends (and Shane's young girlfriend) to join them on a couples' retreat, at the package rate, on a tropical island. The others reluctantly agree, planning to play while Jason and Cynthia work on their marriage with an island psychologist. To everyone's surprise, the package is inflexible: each couple must participate in the couples' exercises. Soon fault lines appear in all four relationships. What's in store for each couple?
-
Film Özeti
Filmde Orta batılı dört çift, lüks bir cennet adaya hayatlarının gezisine çıkar. Çiftlerden biri evliliklerini kurtarmak için oraya giderken, diğer üç çift jet ski yapmak, spa’nın keyfini çıkarmak ve güneşte eğlenmek için yola çıkar. Ancak kısa sürede fark ederler ki, tatil köyünün sıradışı çiftler terapisine katılmak mecburidir. Bir anda, grup indirimi aldıkları tatilleri onlara pahalıya patlar.

Dave (Vince Vaughn) ve Ronnie (Malin Akerman) arkadaş grubunun sosyal merkez üssüdür. Yıllar içinde, kendilerini çocuklarına, arkadaşlarına ve işlerine adarlar.

Birlikte geçirdikleri mutlu görünen sekiz yıldan sonra, Jason (Jason Bateman) ve Cynthia (Kristen Bell) yol ayrımına gelir. Bir zamanlar mutlu olan çift, boşanmayı düşündüklerini söylediklerinde yakın arkadaşlarını çok şaşırtırlar.
-
Özet 2
Dave ve Ronnie, Jason ve Cynthia, Joey ve Lucy yakın. Grup Shane ve Jennifer dahil etmek için kullanılan, ancak onlar boşandı ve o gitti. Jason ve Cynthia kendi evlilik dertte olduğunu duyurmak ve bir tropik adada, paket hızında, bir çiftin geri çekilme onlara katılmak için onların arkadaşları (ve Shane genç kız arkadaşı) yalvarıyorum. Diğerleri isteksizce Jason ve Cynthia bir ada psikolog ile evlilik üzerinde çalışırken oynamak için planlama, kabul ediyorum. Herkesin sürpriz, paket esnek: her çift çiftler egzersizleri katılmalıdır. Yakında çizgiler dört ilişkilerde görünür hata. Ne her çift için mağaza var?
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder