10 Nisan 2015 Cuma

Bridget Jones: The Edge of Reason



Bridget Jones: The Edge of Reason (2004)  
Bridget Jones: Mantığın Sınırı
Numara: 658
IMDb Puanı:           5,9/10 (61780 oy)
Kullanıcı Puanı:          
Ülke: UK
Süre: 108 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce, Almanca, Tayca
Tür(ler): Komedi, Romantik
Yönetmen: Beeban Kidron
Oyuncular: Renée Zellweger (Rolü: Bridget Jones), Gemma Jones (Rolü: Mum), Jim Broadbent (Rolü: Dad), James Faulkner (Rolü: Uncle Geoffrey), Celia Imrie (Rolü: Una Alconbury)
-
Movie Summary:
The story picks up four weeks after the first film, and already Bridget Jones is becoming uncomfortable in her relationship with Mark Darcy. Apart from discovering that he's a conservative voter, she has to deal with a new boss, strange contractor, and the worst vacation of her life.
-
Film Özeti
Aradan dört hafta geçmiştir ve birinci bölümün sonunda beyaz atlı prensini nihayet bulduğunu düşünen müzmin bekarımız Bridget Jones, Mark Darcy’nin aslında onun hayal ettiği gibi biri olmadığının farkına varmaya başlamıştır. Üstelik “Sit Up Britain” isimli televizyon şovundaki haber spikerliği işi de umduğu gibi çıkmamıştır. Şu durumda yeni bir sevgili, yeni bir iş ve yeni hayaller aramaktan başka çare kalmamıştır...
-
Özet 2
Hikaye, dört hafta, ilk filmden sonra alır, zaten Bridget Jones Mark Darcy ile olan ilişkisi rahatsız oluyor. Dışında o muhafazakar seçmen olduğunu keşfetmek gelen, o yeni patronu, garip müteahhit ve hayatının en kötü tatil ile uğraşmak zorundadır.
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder