18 Nisan 2015 Cumartesi

Catch Me If You Can



Catch Me If You Can (2002)
Sıkıysa Yakala
Numara: 674
IMDb Puanı:
8,0/10 (414519 oy)
Kullanıcı Puanı:
7,0/10
Ülke: USA
Süre:141 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce, Fransızca
Tür(ler): Drama, Suç, Biyografi
Yönetmen: Steven Spielberg
Oyuncular: Leonardo DiCaprio (Rolü: Frank Abagnale Jr.), Tom Hanks (Rolü: Carl Hanratty), Christopher Walken (Rolü: Frank Abagnale), Martin Sheen (Rolü: Roger Strong), Nathalie Baye (Rolü: Paula Abagnale)
-
Movie Summary:
An FBI agent hunts down a young con artist who successfully impersonated an airline pilot, doctor, and assistant attorney general, cashing more than $2.5 million in fraudulent checks in 26 countries.
-
Film Özeti
FBI’ın ünlü “En Çok Arananlar” listesinde yer alan en genç dolandırıcısının gerçek yaşam öyküsü... Frank Abagnale Jr henüz 18 yaşına gelmeden doktorluk, avukatlık ve büyük bir hava yolu şirketinde pilot yardımcılığı yapmtı. Kılık değiştirme ustası olan Abagnale, aynı zamanda son derece zeki bir dolandırıcıydı. 16 yaşındayken başladığı çek sahtekarlığını 26 ülkede sürdürerek milyon dolar çapında dolandırıcılık yaptı. ABD tarihinin en başarılı banka soygununu gerçekleştirdi.
-
Özet 2
Bir FBI ajanı başarıyla 26 ülkede hileli kontroller fazla 2.500.000 $ bozdururken, bir havayolu pilotu, doktor ve yardımcısı başsavcıya bürünmüş bir genç con sanatçı aşağı avı.
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder