2 Nisan 2015 Perşembe

Blind Date



Blind Date (1987)  
Numara: 641
IMDb Puanı:           5,8/10 (15274 oy)
Kullanıcı Puanı:          
Ülke: USA
Süre: 95 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce
Tür(ler): Komedi, Romantik
Yönetmen: Blake Edwards
Oyuncular: Kim Basinger (Rolü: Nadia Gates), Bruce Willis (Rolü: Walter Davis), John Larroquette (Rolü: David Bedford), William Daniels (Rolü: Judge Harold Bedford), George Coe (Rolü: Harry Gruen)
-
Movie Summary:
Walter Davis is a workaholic. His attention is all to his work and very little to his personal life or appearance. Now he needs a date to take to his company's business dinner with a new important Japanese client. His brother sets him up with his wife's cousin Nadia, who is new in town and wants to socialize, but he was warned that if she gets drunk, she loses control and becomes wild. How will the date turn out - especially when they encounter Nadia's ex-boyfriend David?
-
Film Özeti
Hoş bir akşam yemeğinin böylesine sonuçlara yol açabileceğini kimse düşünemezdi. Hele tek kaygısı, bu akşam yemeğinin kariyerine ekleyeceği basamaklar olan Walter, asla. Nadia ile bir dostu aracılığıyla tanıştı. Genç kadın güzeldi, seksiydi, olağanüstüydü. Yemekte her şey kusursuzdu. Ama sadece başlangıçta. Walter, arkadaşının çok önemli bir uyarısını unutunca, yemek, giderek kararan bir kabusa dönüşmeye başladı. “Sakın Nadia’ya içki verme” demişti arkadaşı, oysa genç kadın sarhoşluk sınırını çoktan aşmıştı. Ve bir çılgınlıklar zinciri böylece başladı. Nadia garsonlara tokat attı, müşteriye saldırdı. Walter’ın patronuna hakaret etti. Walter her olayda, geleceğinin avuçlarının arasından akıp gidişini görüyordu. Ama bütün bunların sadece başlangıç olduğunu henüz bilmiyordu.
-
Özet 2
Walter Davis işkolik olduğunu. Onun dikkatini işine tüm ve özel yaşamı ya da görünüm için çok az. Şimdi yeni bir önemli Japon müşteri ile yaptığı şirketin iş yemeğine götürmek için bir tarih gerekiyor. Kardeşi kasabasında yeni ve sosyalleşmek isteyen eşinin kuzeni Nadia, onu kurar, ama o sarhoş alırsa, o kontrolünü kaybeder ve vahşi hale uyardı edildi. Nasıl tarih dışarı dönecek - onlar Nadia'nın eski erkek arkadaşı David karşılaşırsanız özellikle?
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder