1 Mart 2015 Pazar

All About Steve



All About Steve (2009)
Onun Hakkında Herşey  
Numara: 576
IMDb Puanı: 4,8/10 (29341 oy)
Kullanıcı Puanı:          
Ülke: USA
Süre: 99 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce, İspanyolca
Tür(ler): Komedi
Yönetmen: Phil Traill
Oyuncular: Sandra Bullock (Rolü: Mary Horowitz), Thomas Haden Church (Rolü: Hartman), Bradley Cooper (Rolü: Steve), Ken Jeong (Rolü: Angus), DJ Qualls (Rolü: Howard)
-
Summary:
Mary Horowitz writes crossword puzzles for the Sacramento Herald. She's loquacious to a fault. When kids at a career day make fun of her for being single, she accepts a blind date with Steve, the cameraman for a CNN-like news network. Within minutes she decides he's the man for her. He's quickly put off by her constant verbiage and over-the-top advances; he makes an off-hand remark about going on the road with her, and splits. She's moonstruck, writes a sappy crossword puzzle, loses her job, and decides to follow him as the news team crisscrosses the Southwest; Steve's team eggs her on. Then she falls in a mine shaft, and she and Steve become a story; is it a love story?
-
Film Özeti
Gazeteler için bulmaca hazırlayan bir kadın olan Mary, CCN televizyonunda çalışan Steve adlı haber kameramanına aşık olduktan sonra bütün ülkeyi gezerek türlü haberlerde kendini gösterecek ve ona birbirleri için yaratıldıklarını göstermeye çalışacak...
-
Özet 2
Mary Horowitz Sacramento Herald için bulmaca yazıyor. O bir arıza konuşkan değil. Bir kariyer günü çocuklar tek olduğu için onunla alay yaptığınızda, o Steve, CNN gibi haber ağı için kameraman ile bir kör tarih kabul eder. Dakika içinde o onun için adam karar verir. O hızla onun sürekli laf kalabalığı ve over-the-top avanslar tarafından ertelendi oluyor; O ona, ve bölünmeler ile yolda gidiyor hakkında bir off-el sözler yapar. O moonstruck, işini kaybeder, bir sappy bulmaca yazar ve haber ekibi Southwest çaprazından gibi onu takip etmeye karar verir bulunuyor; Steve'in ekibi yumurta onu üzerinde. Sonra o bir maden kuyusu düşer, ve o ve Steve hikaye haline; Bir aşk hikayesi nedir?
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder