23 Mart 2015 Pazartesi

Batman Forever

Batman Forever (1995)
Batman Daima
Numara: 622
IMDb Puanı:           5,4/10 (168237 oy)
Kullanıcı Puanı:           4,0/10
Ülke: USA
Süre: 121 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce
Tür(ler): Aksiyon, Macera, Fantastik
Yönetmen: Joel Schumacher
Oyuncular: Val Kilmer (Rolü: Batman / Bruce Wayne), Tommy Lee Jones (Rolü: Two-Face / Harvey Dent), Jim Carrey (Rolü: Riddler / Dr. Edward Nygma), Nicole Kidman (Rolü: Dr. Chase Meridian), Chris O'Donnell (Rolü: Robin / Dick Grayson)
-
Summary:
The Dark Knight of Gotham City confronts a dastardly duo: Two-Face and the Riddler. Formerly District Attorney Harvey Dent, Two-Face incorrectly believes Batman caused the courtroom accident which left him disfigured on one side; he has unleashed a reign of terror on the good people of Gotham. Edward Nygma, computer-genius and former employee of millionaire Bruce Wayne, is out to get the philanthropist; as The Riddler he perfects a device for draining information from all the brains in Gotham, including Bruce Wayne's knowledge of his other identity. Batman/Wayne is/are the love focus of Dr. Chase Meridan. Former circus acrobat Dick Grayson, his family killed by Two-Face, becomes Wayne's ward and Batman's new partner Robin the Boy Wonder.
-
Film Özeti
Gotham Şehri'nin Karanlık Şövalyesi, bu macerada Two Face ve Riddler adlı iki korkunç süper-suçlu'ya karşı savaşıyor. Bir yandan şehri bu iki caninin elinden kurtarmaya çalışırken bir yandan da güzel doktor Chase Meridian'a kalbini kaptırmıştır. Kötülere karşı zorlu savaşında yeni ortağı ise harika çocuk Robin'dir.
-
Özet 2
İki-Yüz ve Riddler: Gotham City Dark Knight bir korkak ikilisi yüzleşir. Eskiden Bölge Savcısı Harvey Dent, İki Yüz yanlış Batman onu bir tarafta sakat bıraktı mahkeme kazaya neden inanıyor; O Gotham iyi insanlar üzerindeki terör saltanatı Unleashed vardır. Edward Nygma, bilgisayar dehası ve milyoner Bruce Wayne eski çalışanı, hayırsever almak için dışarı; Riddler gibi onun diğer kimliğinin Bruce Wayne'in bilgi de dahil olmak üzere Gotham tüm beyinleri, bilgi boşaltılması için bir cihaz mükemmeldir. Batman / Wayne / Dr. Chase Meridan aşk odak olmasıdır. Eski sirk akrobat Dick Grayson, ailesi İki Yüz tarafından öldürülen, Wayne'in koğuş ve Batman'in yeni ortağı Robin Boy Wonder olur.
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder