21 Mart 2015 Cumartesi

Barry Munday



Barry Munday (2010)  
Numara: 618
IMDb Puanı:           5,9/10 (3274 oy)
Kullanıcı Puanı:           4,0/10
Ülke: USA
Süre: 95 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce
Tür(ler): Komedi, Romantik
Yönetmen: Chris D'Arienzo
Oyuncular: Patrick Wilson (Rolü: Barry Munday), Judy Greer (Rolü: Ginger Farley), Chloë Sevigny (Rolü: Jennifer Farley), Jean Smart (Rolü: Carol Munday), Malcolm McDowell (Rolü: Mr. Farley)
-
Summary:
Barry: he slacks off at work, savors one-nights stands, and is getting older (young people call him "sir"). Then, he loses his testicles in an assault and gets a letter saying he's to become a father. He can't remember the woman and asks if she'll meet with him: she's Ginger, a solitary waspish woman about his age. He acknowledges paternity and wants to be a part of the pregnancy and parenthood. With reluctance and lots of put-downs, Ginger introduces him to her family, including the favored younger sister, and allows him to come with her to her doctor's. With his own father issues, a canny boss, brittle Ginger, and her vampy sister, can Barry hang in there?
-
Film Özeti
Barry Munday, kadınlara fazlasıyla düşkün bir seks manyağıdır. Önüne gelenle yatmakta, kimseyle ciddi bir ilişki düşünmemektedir. Ancak bir gün, tavladığı kızlardan birinin babası tarafından saldırıya uğrar. Hastaneye güçlükle yetiştirilen Barry, korkunç bir gerçekle yüzleşmek zorundadır. Tüm çabalara rağmen Barry’nin biricik aile yadigârı, testisleri kurtarılamamıştır. Barry,bundan sonraki yaşamında asla çocuk sahibi olamayacaktır.
Çok geçmeden Barry,bir acı haberle daha sarsılır. Hayatına giren kadınlardan biri, hamiledir ve baba kesinlikle Barry’dir. Daha da kötüsü, kadın hiç de Barry’nin tipi değil gibidir. Entellektüel, tipsiz ve gözlüklü kızlar Barry’nin ilgi alanı dışında kalmaktadır. Ancak bir şişe votkanın gücünü asla hafife almamak gerektiği de bir gerçektir. Barry,artık bir baba olmak yolunda kararlı adımlar atmalıdır. Bir playboyun ehlilleşme serüveni. İbretlik olaylarla dolu.
-
Özet 2
Barry: o iş yerinde kapalı pantolon duruyor tek gece lezzetlerini, ve yaşlı (gençler "efendim" onu aramak) oluyor. Sonra, o bir saldırı onun testislerini kaybeder ve o baba olmaya söyleyerek bir mektup alır. O kadını hatırlıyorum ve onunla buluşacağız sorar edemez: o Zencefil, onun yaşı hakkında bir yalnız waspish kadın. O babalık kabul eder ve gebelik ve ebeveynlik bir parçası olmak istiyor. Isteksizlik ve koyun-çıkışlar sürü ile, zencefil tercih kız kardeşi de dahil olmak üzere ailesi, onu tanıttı, ve onu onu doktora için onunla gelmesini sağlar. Kendi babası sorunları, bir açıkgöz patron, kırılgan Zencefil, ve onun vampy kardeşi ile Barry orada asmak?
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder