28 Mart 2015 Cumartesi

Beyond a Reasonable Doubt



Beyond a Reasonable Doubt (2009)  
Numara: 632
IMDb Puanı:           5,8/10 (9614 oy)
Kullanıcı Puanı:          
Ülke: USA
Süre: 106 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce
Tür(ler): Gerilim, Drama, Suç, Gizem
Yönetmen: Peter Hyams
Oyuncular: Jesse Metcalfe (Rolü: C.J. Nicholas), Amber Tamblyn (Rolü: Ella Crystal), Michael Douglas (Rolü: Mark Hunter), Joel David Moore (Rolü: Corey Finley), Orlando Jones (Rolü: Ben Nickerson)
-
Movie Summary:
High profile lawyer, Mark Hunter has an impeccable record putting criminals behind bars and is a shoo-in for governor in the upcoming election. But when ambitious rookie journalist, C.J. Nicholas begins investigating Hunter for tampering with evidence to secure his convictions, the district attorney's perfect record is up for scrutiny. Commencing a risky game of cat and mouse with Hunter, C.J. frames himself as a murder suspect to catch the corrupt D.A. in the act. Romantically involved with C.J. but unaware of his assignment, assistant D.A. Ella Crystal becomes caught between her boss's political ambitions and C.J.'s dangerous expose. As mounting evidence stacks up against both men, Ella's own life becomes threatened when she discovers incriminating proof that puts the fate of both C.J's innocence and Hunter's reputation in her hands.
-
Film Özeti
Valiliğe aday başsavcının kanıtlarla oynayarak suçluları mahkum ettiğini düşünen bir gazeteci bunu kanıtlamak uğruna 2. derecede delillerle kendisini suçlu duruma düşürür.
-
Özet 2
Yüksek profil avukatı Mark Hunter demir parmaklıklar arkasında suçluları koyarak kusursuz bir kaydı var ve yaklaşan seçimlerde vali için bir hoşt-in. Iddialı çaylak gazeteci, CJ Nicholas onun inançlarını korumak için delil ile müdahale için Hunter soruşturma başladığında Ama, ilçe avukatlık mükemmel kayıt inceleme için olduğunu. Hunter ile kedi ve fare riskli bir oyun başlayan CJ bozuk DA yakalamak için bir cinayet zanlısı olarak kendini çerçeveleri eyleminde. Romantik CJ ile ilgili ama onun atama, asistanı DA habersiz Ella Crystal patronunun siyasi hırsları ve CJ en tehlikeli maruz arasında sıkışmış olur. Delil montaj hem erkek hem de karşı yığınları gibi o CJ masum ve elinde Hunter'ın itibar hem de kaderini koyar kanıtı suçlayıcı keşfeder zaman, Ella kendi hayatı tehdit olur.
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder