11 Mart 2015 Çarşamba

Armored



Armored (2009)  
Numara: 596
IMDb Puanı: 5,7/10 (24601 oy)
Kullanıcı Puanı:          
Ülke: USA
Süre: 88 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce
Tür(ler): Aksiyon, Gerilim, Suç
Yönetmen: Nimród Antal
Oyuncular: Matt Dillon (Rolü: Mike Cochrane), Jean Reno (Rolü: Quinn), Laurence Fishburne (Rolü: Baines), Amaury Nolasco (Rolü: Palmer), Fred Ward (Rolü: Duncan Ashcroft)
-
Summary:
The war veteran, Ty Hackett, is hired to work as security guard by the Eagle Shield Security where his old friend Mike Cochroone works. Ty is having financial difficulties after the death of his father, and is raising his brother Jimmy alone. He teams up with Mike's brother-in-law, Baines, and their coworkers Quinn, Palmer and Dobbs. One night, Mike invites Ty to join in the robbery of two armored trucks transporting forty-two million dollars. The reluctant Ty accepts after Mike promises that nobody would be hurt in the heist.
-
Film Özeti
Bir grup güvenlik elemanı, özel zırhlı bir para transfer aracını kullanmak ve onu korumakla görevlendirilmiştir. Yaşamlarını riske atan bu güvenlikçiler aslında planları başkadır. Söz konusu 42 milyon dolardır ve gruptakiler parayı alıp kaçmayı düşünmektedir. Yaptıkları planda kimseye zarar gelmeyecektir. Oysa hesaba katmadıkları, içlerindeki bir tanığın tüm işleri alt üst edebileceğidir.
-
Özet 2
Savaş gazisi, Ty Hackett, onun eski arkadaşı Mike Cochroone işleri Kartal Kalkanı Güvenlik güvenlik görevlisi olarak çalışmak üzere işe edilir. Ty babasının ölümünden sonra maddi zorluklar yaşıyor ve yalnız kardeşi Jimmy yükseltiyor. O Mike'ın kardeşi-in-law, Baines ile ekipleri ve kendi arkadaşları Quinn, Palmer ve Dobbs. Bir gece, Mike 42.000.000 dolar aktaran iki zırhlı kamyon soygun katılmak için Ty davet ediyor. Mike kimsenin soygunda içinde zarar olacağını vaat sonra isteksiz Ty kabul eder.
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder