31 Mart 2015 Salı

Blade II



Blade II (2002)  
Numara: 638
IMDb Puanı: 6,7/10 (137330 oy)
Kullanıcı Puanı:        
Ülke: USA
Süre: 117 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce, Cekçe, Rumence
Tür(ler): Aksiyon, Gerilim, Korku, Bilim-Kurgu
Yönetmen: Guillermo del Toro
Oyuncular: Wesley Snipes (Rolü: Blade), Kris Kristofferson (Rolü: Whistler), Ron Perlman (Rolü: Reinhardt), Leonor Varela (Rolü: Nyssa), Norman Reedus (Rolü: Scud)
-
Movie Summary:
A rare mutation has occurred within the vampire community. The Reaper. A vampire so consumed with an insatiable bloodlust that they prey on vampires as well as humans, transforming victims who are unlucky enough to survive into Reapers themselves. Now their quickly expanding population threatens the existence of vampires, and soon there won't be enough humans in the world to satisfy their bloodlust. Blade, Whistler (Yes, he's back) and an armory expert named Scud are curiously summoned by the Shadow Council. The council reluctantly admits that they are in a dire situation and they require Blade's assistance. Blade then tenuously enters into an alliance with The Bloodpack, an elite team of vampires trained in all modes of combat to defeat the Reaper threat. Blade's team and the Bloodpack are the only line of defense which can prevent the Reaper population from wiping out the vampire and human populations.
-
Film Özeti
Bu filmde Blade, sadece insanları değil, vampirleri de öldürerek türeyen bir vampir türüyle mücadele ediyor. Bu işi tek başına yapamayacağından ' Reaper ' adındaki yeni vampir türünü durdurabilmek için ezeli düşmanı Damaskinos'la işbirliğine girmek zorunda kalıyor. Ölümlü ve ölümsüz herkes için tehlikeli olan bu vampirleri durdurabilmek için Damaskinos'un kızı Nyssa ve ortağı Asad Blade'e birlikte mücadele etme teklifinde bulunuyorlar.
-
Özet 2
Nadir mutasyon vampir toplum içinde oluştu. Reaper. Onlar vampirler gibi insanlar üzerinde av ki bir vampir yani Orak kendilerini içine hayatta kalmak için şanssız kurbanlar dönüşüm, bir kana susamış tüketilen. Şimdi onların hızla genişleyen nüfus vampirlerin varlığını tehdit, ve yakında kendi bloodlust karşılamak için dünyada yeterince insan var olmayacaktır. Bıçak, Whistler (Evet, o geri döndü) ve Scud adında bir cephanelik uzman merakla Gölge Konseyi tarafından çağrılır. Konsey isteksizce korkunç bir durum olduğunu itiraf ve Blade'in yardım gerektirir. Blade sonra belli belirsiz Kanpaktı, Reaper tehdidini yenmek için muharebe tüm modlarda eğitimli vampirler bir elit ekibi ile bir ittifak içine girer. Blade ekibi ve Kanpaktı vampir ve insan nüfusunu bozulmadan gelen Reaper nüfusu önleyebilir savunma tek hat vardır.
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder