30 Mart 2015 Pazartesi

Biutiful

Biutiful (2010)
Numara: 635
IMDb Puanı:           7,5/10 (59175 oy)
Kullanıcı Puanı:        
Ülke: Mexico
Süre: 148 dakika
Konuşulan Diller: İspanyolca
Tür(ler): Drama
Yönetmen: Alejandro González Iñárritu
Oyuncular: Javier Bardem (Rolü: Uxbal), Maricel Álvarez (Rolü: Marambra), Hanaa Bouchaib (Rolü: Ana), Guillermo Estrella (Rolü: Mateo), Eduard Fernández (Rolü: Tito)
-
Movie Summary:
Uxbal, single father of two children, finds his life in chaos as he is forced to deal with his life in order to escape the heat of crime in underground Barcelona, to break with the love for the divorced, manic depressive, abusive mother of his children and to regain spiritual insight in his life as he is diagnosed with terminal cancer.
-
Film Özeti
Barcelona’da geçen hikayede, Javier Bardem, Uxbal adında kanuna aykırı işleriyüzünden başı polisle derde giren bir adamı canlandırıyor. Biutiful, zorunlu olarak yaptığı yasadışı işlerle para kazanmaya çalışan sorunlu ama sadık ve duyarlı bir babanın hikayesi.Bu filmde, baba olmayı, sevgiyi, ruhsallığı, suçu, pişmanlığı ve ölümlülüğü,Barcelona'nın tehlikeli yer altı dünyasında dengelemeye çalışan Uxbal'ın hikayesini izleyeceksiniz. Parasını kazanmak için hiçbir kural tanımıyor, çocukları için yaptığı fedakarlıklarda ise hiçbir sınır tanımıyor. Aynen hayatın kendisi gibi bu hikaye de başladığı yerde bitiyor.
-
Özet 2
O boşanmış, manik depresif için sevgi, kötü niyetli anne ile kırmak için, yeraltı Barcelona suç ısı kaçmak için hayatı ile uğraşmak zorunda gibi Uxbal, iki çocuk babası, tek, kaos hayatını bulur onun o terminal kanser tanısı olarak çocuklar ve hayatında manevi fikir kazanmak için.

Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder