5 Mart 2015 Perşembe

American Pie Presents The Naked Mile

American Pie Presents The Naked Mile (2006)
Amerikan Pastası Çıplak Yol
Numara: 584
IMDb Puanı: 5,1/10 (43143 oy)
Kullanıcı Puanı:        
Ülke: Canada
Süre: 97 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce
Tür(ler): Komedi
Yönetmen: Joe Nussbaum
Oyuncular: John White (Rolü: Erik Stifler), Jessy Schram (Rolü: Tracy Sterling), Steve Talley (Rolü: Dwight Stifler), Christopher McDonald (Rolü: Mr. Stifler), Eugene Levy (Rolü: Mr. Levenstein)
-
Summary:
The movie will shift its focus on Erik Stifler, the cousin of Matt and Steve, a youngster who is nothing like his wild relations. Peer pressure starts to turn him to live up to the legacy of the other Stiflers when he attends the Naked Mile, a naked run across the college campus. Things get worse when he finds that his cousin Dwight is the life of the party down at the campus.
-
Film Özeti
Erik Stifler, Stifler ailesinin liseden bakir mezun olan tek üyesi olmak üzere olduğunu fark eder ve bu geleneği bozmak adına elinden geleni yapmaya karar verir. Jim’in babasından (Eugene Levy) alınmış bir dizi iyi niyetli tavsiyenin ardından Erik, şansını her yıl düzenlenen ve son derece rezil olan Çıplak Yol yarışlarında denemeye karar verir.
-
Özet 2
Film Erik Stifler, Matt ve Steve, onun vahşi ilişkiler gibi bir şey olan bir gencin kuzeni üzerindeki odağını kayacak. Akran baskısı o Çıplak Mile, üniversite kampüste çıplak koşmak katılır, diğer Stifler mirası kadar yaşamak için onu açmak için başlar. Onun kuzeni Dwight aşağı kampüsünde partinin hayat olduğunu bulduğunda şeyler kötü olsun.
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder