13 Mart 2015 Cuma

Arthur



Arthur (2011)  
Numara: 599
IMDb Puanı: 5,8/10 (42559 oy)
Kullanıcı Puanı:                  
Ülke: USA
Süre: 110 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce
Tür(ler): Komedi, Romantik
Yönetmen: Jason Winer
Oyuncular: Russell Brand (Rolü: Arthur), Helen Mirren (Rolü: Hobson), Greta Gerwig (Rolü: Naomi Quinn), Jennifer Garner (Rolü: Susan Johnson), Geraldine James (Rolü: Vivienne)
-
Summary:
Arthur is a rich, alcoholic playboy with no regards to his working life. After another drunken run-in with the law, his aloof mother has had enough and forces him to marry Susan, a proper business woman, or else he will lose his inheritance. Just as he's engaged to Susan, he meets Naomi, a free-spirited girl who Arthur thinks is perfect for him. Any attempts at holding down a job are fruitless, so Arthur has to decide, what is more important: love, or his mother's money.
-
Film Özeti
Sarhoş bir playboy ailesinin hoşlanmadığı bir kadına aşık olunca büyük bir serveti kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalır..
-
Özet 2
arthur onun çalışma hayatına hiçbir açısından zengin, alkollü playboy olduğunu. Başka bir sarhoş vadede-hukuk ile sonra, onun uzak annesi onu susan, uygun bir iş kadını evlenmek için, ya da başka onun mirasını kaybedersiniz yeterli ve güçleri olmuştur. O susan nişanlı var gibi, o Naomi, arthur onun için mükemmel olduğunu düşünüyor özgür ruhlu kızla tanışır. aşk, ya da annesinin para: Bir işi basılı tutarak herhangi bir girişimleri arthur karar vermek zorundadır, böylece daha önemli ne, sonuçsuz vardır.
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder