9 Mart 2015 Pazartesi

Anger Management



Anger Management (2003)
Asabiyim
Numara: 591
IMDb Puanı: 6,2/10 (154836 oy)
Kullanıcı Puanı:          
Ülke: USA
Süre: 106 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce
Tür(ler): Komedi
Yönetmen: Peter Segal
Oyuncular: Adam Sandler (Rolü: Dave Buznik), Jack Nicholson (Rolü: Dr. Buddy Rydell), Marisa Tomei (Rolü: Linda), Luis Guzmán (Rolü: Lou), Allen Covert (Rolü: Andrew)
-
Summary:
Mild-mannered timid businessman Dave Buznik works for a pet clothing company out of New York City. He's got an abrasive boss named Mr. Frank Head who frequently takes credit for his work and steps on him in return. He's got a loving girlfriend, Linda, whose best friend is her condescending college ex, Andrew. But when a misunderstanding aboard an airplane goes haywire, Dave is ordered by the court to undergo anger management therapy at the hands of specialist Dr. Buddy Rydell, who is an unpredictable, psychopathic character. As the relationship between Dave and Buddy becomes more tense, when the unorthodox treatment wreaks havoc Dave's life, and Buddy might be the only one who can save him from a problem he recognizes right away in his patient, that could only get worse.
-
Film Özeti
Uçaktaki küçük bir yanlış anlama, kışkırtıcı bir şekilde olayları kontrolden çıkarır. Mahkeme, çekingen işadamıDave Buznik'in (Sandler) , uzman Dr. Buddy Rydell'den öfke kontrolü terapisi almasına karar verir. Dave önerileri isteksizce kabul eder. Ancak aksilikler bununla bitmez. Budy, agresif ve alışılmışın dışındaki tedavi yönteminin bir parçası olarak Dave'in evine taşınır. Budy hayatının her yönü ile öfke saçar.
-
Özet 2
Yumuşak huylu ürkek işadamı Dave Buznik New York dışında bir pet giyim şirketi için çalışıyor. O sık sık karşılığında ona yaptığı çalışmaları ve adımlar için kredi alır Bay Frank Başkanı adında bir aşındırıcı patron var. O kimin en iyi arkadaşı onu küçümseyici üniversite eski, Andrew sevgi dolu bir kız arkadaş, Linda, var. Uçağa bindiğiniz bir yanlış anlama karmakarışık gittiğinde Ama Dave öngörülemeyen, psikopat karakter uzmanı Dr. Buddy Rydell, elinde öfke yönetimi terapisi için mahkeme tarafından sipariş edilmiştir. Alışılmışın dışında tedavi tahribat Dave'in hayatı wreaks ve Buddy o hemen onun hastada tanıdığı bir sorun onu kaydedebilirsiniz tek olabilir zaman Dave ve Buddy arasındaki ilişki, daha gergin hale geldikçe, bu sadece daha kötü alabilir.
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder