3 Mart 2015 Salı

American Beauty



American Beauty (1999)  
Numara: 579
IMDb Puanı: 8,4/10 (694377 oy)
Kullanıcı Puanı: 7,0/10
Ülke: USA
Süre: 122 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce
Tür(ler): Drama
Yönetmen: Sam Mendes
Oyuncular: Kevin Spacey (Rolü: Lester Burnham), Annette Bening (Rolü: Carolyn Burnham), Thora Birch (Rolü: Jane Burnham), Wes Bentley (Rolü: Ricky Fitts), Mena Suvari (Rolü: Angela Hayes)
-
Summary: Lester and Carolyn Burnham are on the outside, a perfect husband and wife, in a perfect house, in a perfect neighborhood. But inside, Lester is slipping deeper and deeper into a hopeless depression. He finally snaps when he becomes infatuated with one of his daughter's friends. Meanwhile, his daughter Jane is developing a happy friendship with a shy boy-next-door named Ricky, who lives with an abusive father.
-
Film Özeti
Lester Burnham (Kevin Spacey) bir magazin dergisinde çalışmaktadır. Kentin lüks banliyölerinden birinde karısı ve kızıyla yaşayan Lester orta yaş bunalımının eşiğine kadar gelmiştir. Emlakçılık yapan karısı Carolyn (Annette Bening) ona karşı ilgisiz ve soğuk davranır. Lise öğrencisi olan kızı Jane de (Thora Birch) onu küçük görmekte, saygısız davranışlarını günden güne arttırmaktadır. Bütün bunların üstüne bir de gazetedeki patronunun onu gerizekalı yerine koymasıyla kabusu daha da artar.
-
Özet 2
Lester Burnham ve Carolyn mükemmel bir mahallede, mükemmel bir evde, dışarıdan, mükemmel bir koca ve karısı vardır. Ama içinde, Lester umutsuz depresyon içine derin ve daha derin düşüyor. O kızının arkadaşlarından biriyle delicesine aşık olduğunda Sonunda enstantane. Bu arada, kızı Jane taciz babası ile yaşayan Ricky adında bir utangaç çocuk-gelecek-kapı ile mutlu bir dostluk gelişiyor.
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder