29 Mart 2015 Pazar

Big



Big (1988)
Büyük
Numara: 634
IMDb Puanı:           7,3/10 (132805 oy)
Kullanıcı Puanı:           6,0/10
Ülke: USA
Süre: 104 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce
Tür(ler): Drama, Komedi, Fantastik, Romantik
Yönetmen: Penny Marshall
Oyuncular: Tom Hanks (Rolü: Josh), Elizabeth Perkins (Rolü: Susan), Robert Loggia (Rolü: MacMillan), John Heard (Rolü: Paul), Jared Rushton (Rolü: Billy)
-
Movie Summary:
A young boy makes a wish at a carnival machine to be big. He wakes up the following morning to find that it has been granted and his body has grown older overnight. But he is still the same 12-year-old boy inside. Now he must learn how to cope with the unfamiliar world of grown-ups including getting a job and having his first romantic encounter with a woman. What will he find out about this strange world?
-
Film Özeti
Lunaparktaki ‘dilek makinesi’ne büyümek istediğini söyleyen ve bir anda kendini yetişkin bir adam olarak bulan Josh’un, çocuk aklı ve büyümüş bedeniyle yaşadıklarını anlatıyor.
-
Özet 2
Genç bir çocuk, bir karnaval makinesinde bir dilek büyük olması için yapar. O verilmiş ve bedeni gecede eski büyüdü bulmak için ertesi sabah uyanır. Ama yine de içinde aynı 12 yaşındaki bir çocuk. Şimdi o bir iş bulma ve bir kadın ile yaptığı ilk romantik karşılaşma sahip olmak üzere yetişkinlerin yabancı dünya ile başa çıkmak için öğrenmek gerekir. O bu garip dünyada hakkında ne bulacaksınız?
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder