17 Mart 2015 Salı

Back to the Future Part II



Back to the Future Part II (1989)
Geleceğe Dönüş 2
Numara: 609
IMDb Puanı:  7,8/10 (265999 oy)
Kullanıcı Puanı:  6,0/10
Ülke: USA
Süre: 108 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce
Tür(ler): Bilim-Kurgu, Komedi, Macera
Yönetmen: Robert Zemeckis
Oyuncular: Michael J. Fox (Rolü: Marty McFly / Marty McFly Jr / Marlene McFly), Christopher Lloyd (Rolü: Doctor Emmett Brown), Lea Thompson (Rolü: Lorraine), Thomas F. Wilson (Rolü: Biff Tannen / Griff), Elisabeth Shue (Rolü: Jennifer)
-
Summary:
Marty McFly has only just gotten back from the past, when he is once again picked up by Dr. Emmett Brown and sent through time to the future. Marty's job in the future is to pose as his own son to prevent him from being thrown in prison. Unfortunately, things get worse when the future changes the present.
-
Film Özeti
Fırlama Martin ile çılgın bilim adamı dostu Dr. Brown için, bir kez daha zaman makinesine çevirdikleri DeLorean'a başvurma zamanı. Marty bu kez 2015'e gidip henüz doğmamış çocuğuna yardım etmek zorunda kalacak. Elbette bunu yaparken yine ortalığı karıştırıp zamanın dokusuna ve düzenine zarar verecektir.
-
Özet 2
Bir kez daha gelecek zaman ile Emmett Brown tarafından yakalandı ve gönderildiği zaman Marty McFly sadece geri geçmişten aldı. Gelecekte Marty'nin iş cezaevinde atılmış onu engellemek için kendi oğlu olarak poz etmektir. Gelecek mevcut değiştirir Ne yazık ki, işler kötüleşir.
-
Fragman - Trailer
-
-


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder