4 Mart 2015 Çarşamba

American Pie 2

American Pie 2 (2001)
Amerikan Pastası 2
Numara: 581
IMDb Puanı: 6,4/10 (177738 oy)
Kullanıcı Puanı: 6,0      
Ülke: USA, 108 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce
Tür(ler): Komedi, Romantik
Yönetmen: J.B. Rogers
Oyuncular: Jason Biggs (Rolü: Jim Levenstein), Shannon Elizabeth (Rolü: Nadia), Alyson Hannigan (Rolü: Michelle Flaherty), Chris Klein (Rolü: Oz), Thomas Ian Nicholas (Rolü: Kevin Myers)
-
Summary:
The whole gang are back and as close as ever. They decide to get even closer by spending the summer together at a beach house. They decide to hold the biggest party ever to be seen, even if the preparation doesn't always go to plan. Especially when Stifler, Finch and Jim become more close to each other than they ever want to be and when Jim mistakes super glue for lubricant.
-
Film Özeti
İlki oldukça büyük ilgi gören gençlik-komedi filmi Amerikan Pastasının bu devam filminde kahramanlarımız kolejdeki ilk yıllarını sona erdirmiştir. Nadia Jim'i ziyarete gelir ama hâlâ Jim'in sıkı bir cinsel deneyim için hazır olmadığını görür. Film, Jim'in kendisini Nadia için hazırlaması sırasında başına gelenleri konu alıyor: Kampüse yapılan aile baskınları, çocuklarının büyüdüğüne küçük çaplı şoklarla keşfeden anne ve babalar, yaramaz kızlar, deneyimsiz erkekler... Kısaca, ilk filmi popüler yapan herşey, bu filmde de var...
-
Özet 2
Bütün çete geri zamanki gibi yakın. Onlar bir plaj evinde birlikte yaz harcayarak daha yakın olsun karar. Onlar her zaman hazırlık planı gitmez bile, şimdiye kadar görülen en büyük parti tutmak karar. Hiç zaman yağlayıcı için Jim hatalar süper yapıştırıcı olmak istiyorum ve daha Stifler, Finch ve Jim birbirine daha yakın hale Özellikle.
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder