4 Mart 2015 Çarşamba

American Wedding

American Pie 3: The Wedding (2003)
Amerikan Pastası Düğün
Numara: 582
IMDb Puanı: 6,3/10 (143678 oy)
Kullanıcı Puanı: 6,0
Ülke: USA
Süre: 96 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce
Tür(ler): Komedi, Romantik
Yönetmen: Jesse Dylan
Oyuncular: Jason Biggs (Rolü: Jim Levenstein), Seann William Scott (Rolü: Steve Stifler), Alyson Hannigan (Rolü: Michelle Flaherty), Eddie Kaye Thomas (Rolü: Paul Finch), Thomas Ian Nicholas (Rolü: Kevin Myers)
-
Summary:
Jim Levenstein has finally found the courage to ask his girlfriend, Michelle Flaherty to marry him. She agrees to get married, but the problems don't stop there for Jim. Now along with Paul Finch and Kevin Myers, Jim must plan the wedding. Unfortunately Steve Stifler is in town and won't let the wedding go past without having some fun himself, which includes setting up a secret bachelor party.
-
Film Özeti
American Pie serisinin üçüncü filminde evlenmeye karar veren Jim ve Michelle Jim'in ağır hasta olan büyükannesinin düğünlerini görebilmesi için düğün hazırlıklarını iki haftada tamamlamaya çalışırlar. Stifler'ın ebeveynleri onun ısrarları sayesinde yeniden evlenmeye karar verirler; Finch ise bu evliliğe engel olmaya çalışır.
Bu arada Finch ile birlikte Jim için büyük bir bekarlığa veda partisi planlayan Stifler ise Michelle'in kız kardeşi Cadence ile yakınlaşır. Partiden sonraki sabah uzak bir kasabada terkedilmiş bir depoda uyanan Jim düğününe vaktinde yetişmek zorundadır...
-
Özet 2
Jim Levenstein sonunda onu evlenmek için onun kız arkadaşı Michelle Flaherty'yi sormak için cesaret buldu. O evlenmek kabul eder, ama sorunlar Jim orada bitmiyor. Şimdi Paul Finch ve Kevin Myers ile birlikte, Jim düğün planı gerekir. Ne yazık ki Steve Stifler yeridir ve düğün gizli bekarlığa veda partisi kurma içeren bazı eğlenceli kendisi, kalmadan geçmiş gitmesine izin vermez.
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder