6 Mart 2015 Cuma

American Pie Presents Beta House



American Pie Presents Beta House (2007)
Amerikan Pastası 6: Beta House
Numara: 586
IMDb Puanı: 5,3/10 (41334 oy)
Kullanıcı Puanı:
Ülke: Canada
Süre: 88 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce
Tür(ler): Komedi
Yönetmen: Andrew Waller
Oyuncular: John White (Rolü: Erik Stifler), Steve Talley (Rolü: Dwight Stifler), Christopher McDonald (Rolü: Mr. Stifler), Eugene Levy (Rolü: Noah Levenstein), Meghan Heffern (Rolü: Ashley)
-
Summary:
Erik, and Cooze start college and pledge the Beta House fraternity, presided over by none other than legendary Dwight Stifler. But chaos ensues when a fraternity of geeks threatens to stop the debauchery and the Betas have to make a stand for their right to party.
-
Film Özeti
Pastanın en müstehcen dilimi! Sansürsüz! Parti devam ediyor... Amerikan Pastası Sunar Parti Evi'yle, kolej tarihinin en eğlenceli ve seksi yılını geçirmeye hazırlanın. Dwight Stifler, kuzeni Erik, Mr. Levenstein (Eugene Levy) ve birbirinden rezil Beta House öğrencileri, pastanın en seksi, en vahşi ve en yeni diliminde sizi kahkahalara boğmak üzere biraraya geliyor.
-
Özet 2
Erik ve Cooze üniversite başlatmak ve Beta Evi kardeşlik yemini, efsanevi Dwight Stifler başkası başkanlık etti. Meraklılarının bir kardeşlik sefahat durdurmak için tehdit ve Beta'lar onların hakkı parti için bir stand yapmak zorunda Ama kaos ortaya çıkar.
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder