20 Mart 2015 Cuma

Bangkok Dangerous



Bangkok Dangerous (2008)  
Zor Karar
Numara: 615
IMDb Puanı:           5,4/10 (44209 oy)
Kullanıcı Puanı:           4,0/10
Ülke: USA
Süre: 99 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce, Tayca
Tür(ler): Aksiyon, Gerilim, Suç
Yönetmen: Oxide Pang Chun, Danny Pang
Oyuncular: Nicolas Cage (Rolü: Joe), Shahkrit Yamnarm (Rolü: Kong), Charlie Yeung (Rolü: Fon), James With (Rolü: Chicago), Panward Hemmanee (Rolü: Aom)
-
Summary:
Joe is a professional hit man who picks someone off the street to do his errands, and after he is finished kills that person. His next assignment takes him to Bangkok, and as usual, he finds a street-wise guy named Kong to help him. After Kong has a close call and learns who Joe is, Kong asks him to train him and he does. Joe also meets a local girl who is deaf and spends time with her. However, Joe has a hard time keeping his other life from her. It also appears that the person who hired Joe, breaks his rule of complete anonymity and tries to find him.
-
Film Özeti
Joe (Nicolas Cage), Surat adlı acımasız suç patronunun dört düşmanını öldürmek üzere Tayland’ın başkenti Bangkok’a iner. Bu ülkeyi hiç tanımadığı için kendisine yardım etmesi ve yol göstermesi için Kong (Shahkrit Yamnarm) adlı bir dolandırıcıyla anlaşma yapar. İşini tamamladıktan sonra onu da öldürüp bütün izleri yok etmeyi planlamaktadır.
İşin tuhafı, tam bir yalnız kurt olan Joe kendisini bu genç adama akıl hocalığı yaparken bulacak, bu arada yerel bir dükkanda çalışan sağır ve dilsiz bir kıza adım adım aşık olacaktır. Bangkok kentinin sarhoş edici güzelliklerinde ilerlemeye çalışan Joe kendi varoluşunu sorgulamaya başlar. Surat’ın katliam zamanının geldiğini düşündüğü sırada Joe artık değişmiş, bambaşka birisi olmuştur.
-
Özet 2 (Google Çeviri)
Joe ayak işlerini yapmak için caddelerdeki birini seçer profesyonel bir tetikçi olduğunu, ve o bittikten sonra o kişiyi öldürür. Onun bir sonraki atama Bangkok onu alır, ve her zamanki gibi, ona yardım etmek Kong adlı bir sokak bilge adam bulur. Kong yakın çağrı vardır ve Joe kim öğrenir sonra, Kong, onu eğitmek için ona sorar ve o yapar. Joe da sağır ve onunla vakit harcıyor yerel kızla tanışır. Ancak, Joe zor anlar ondan onun diğer hayatı tutmak vardır. Ayrıca Joe kiraladı kişi, tam anonimlik onun kural kırar ve onu bulmaya çalışır görünür.
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder