17 Mart 2015 Salı

Back to the Future



Back to the Future (1985)
Geleceğe Dönüş
Numara: 608
IMDb Puanı:  8,5/10 (582912 oy)
Kullanıcı Puanı:  7,0/10
Ülke: USA
Süre: 116 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce
Tür(ler): Bilim-Kurgu, Komedi, Macera
Yönetmen: Robert Zemeckis
Oyuncular: Michael J. Fox (Rolü: Marty McFly), Christopher Lloyd (Rolü: Dr. Emmett Brown), Lea Thompson (Rolü: Lorraine Baines), Crispin Glover (Rolü: George McFly), Thomas F. Wilson (Rolü: Biff Tannen)
-
Summary:
Marty McFly, a typical American teenager of the Eighties, is accidentally sent back to 1955 in a plutonium-powered DeLorean "time machine" invented by slightly mad scientist. During his often hysterical, always amazing trip back in time, Marty must make certain his teenage parents-to-be meet and fall in love - so he can get back to the future.
-
Film Özeti
Dönemin özellikle tasarımıyla öne çıkan otomobillerinden olan bir DeLoran'ın içine gizlenmiş icat, Marty'i yanlışlıkla 50'lere geri götürür. Sorumsuz delikanlı bu gösterişsiz Amerikan kasabasında bir kazaya yol açar ve müstakbel anne ve babasının tanışmasına engel olur. Böylece kendisi de hiç doğmamış olacağı için bu durumu düzeltmesi gerekmektedir. Ama hayat sandığından daha karmaşıktır ve sorumluluk kelimesinin anlamını öğrenmek zorundadır.
-
Özet 2
Marty McFly, seksenlerin tipik bir Amerikan genci, yanlışlıkla biraz deli bilim adamı tarafından icat plütonyum-powered DeLorean "zaman makinesi" 1955 geri gönderilir. Zaman içinde geri onun genellikle histerik, her zaman şaşırtıcı gezisi sırasında, Marty, onun genç anne-to-be karşılamak ve aşık belli yapmak gerekir - bu yüzden geri gelecek alabilirsiniz.
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder