31 Mart 2015 Salı

Blade

Blade (1998)
Bıçağın İki Yüzü
Numara: 637
IMDb Puanı:           7,1/10 (166283 oy)
Kullanıcı Puanı:        
Ülke: USA
Süre: 120 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce, Rusça
Tür(ler): Aksiyon, Korku
Yönetmen: Stephen Norrington
Oyuncular: Wesley Snipes (Rolü: Blade), Stephen Dorff (Rolü: Deacon Frost), Kris Kristofferson (Rolü: Whistler), N'Bushe Wright (Rolü: Karen), Donal Logue (Rolü: Quinn)
-
Movie Summary:
In a world where vampires walk the earth, Blade has a goal. His goal is to rid the world of all vampire evil. When Blade witnesses a vampire bite Dr. Karen Jenson, he fights away the beast and takes Jenson back to his hideout. Here, alongside Abraham Whistler, Blade attempts to help heal Jenson. The vampire Quinn who was attacked by Blade, reports back to his master Deacon Frost, who is planning a huge surprise for the human population.
-
Film Özeti
Vampirler her geçen gün çoğalmaktadır ve insnlara saldırmaktadır. yine bir gün olağan saldırılarında hamile bir bayana saldırılar. saldırı sonucu kadın ölür ama çocuğu dünyaya gelir. yarı insan yarı vampir olan bu çocuk ilerde tüm vampirlere savaş açacak bir süper kahraman olacaktır.

Yarı insan olmasından olayı güneş ışığından etkilenmeyen blade tüm vampirlerin korkulu rüyası olacaktır.
-
Özet 2
Vampirler dünyayı yürüyerek bir dünyada, Blade bir hedefi vardır. Onun hedefi, tüm vampir kötü dünya kurtulmak için. Blade tanık bir vampir Dr Karen Jenson lokma, o canavarı uzakta savaşır ve onun Hideout geri Jenson alır. Burada, İbrahim Whistler yanında, Blade Jenson iyileşmesine yardımcı çalışır. Blade tarafından saldırıya uğradı vampir Quinn, geri efendisinin insan nüfusu için büyük bir sürpriz planlıyor Deacon Frost, rapor.
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder