14 Mart 2015 Cumartesi

Leningrad



Leningrad (2009)
Leningrad Kuşatması
Numara: 601
IMDb Puanı:  6,1/10 (3414 oy)
Kullanıcı Puanı:
Ülke: Russia
Süre: 110 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce, Almanca, Rusça
Tür(ler): Drama, Savaş
Yönetmen: Aleksandr Buravskiy
Oyuncular: Mira Sorvino (Rolü: Keyt), Armin Mueller-Stahl (Rolü: Fon Leeb), Olga Sutulova (Rolü: Nina Tsvetkova), Gabriel Byrne (Rolü: Parker), Mikhail Efremov (Rolü: Omelchenko)

Summary:
When in 1941 Nazi Germany invaded the Soviet Union, their troops quickly besieged Leningrad. Foreign journalists are evacuated but one of them, Kate Davies, is presumed dead and misses the plane. Alone in the city she is helped by Nina Tsvetnova a young and idealist police officer and together they will fight for their own survival and the survival of the people in the besieged Leningrad.
-
Film Özeti
1941'de Alman nazi askerlerinin Leningradı kuşatmasını anlatan müthiş bir başyapıt.Leningrad kuşatması, modern tarihin en uzun süreli ve en yıkıcı kent kuşatmalarından biridir ve dünyanın en ağır kayıplarla sonuçlanmış üçüncü kuşatmasıdır.
-
Özet 2
1941 yılında Nazi Almanyası Sovyetler Birliği'ni işgal ettiğinde, onların askerlerinin hızla Leningrad kuşatılmış. Yabancı gazeteciler boşaltılmış ancak içlerinden biri, Kate Davies, ölü varsayılır ve uçak özlüyor edilir. Yalnız şehirde o Nina Tsvetnova tarafından genç ve idealist bir polis memuru yardım ve birlikte kendi yaşam ve kuşatılmış Leningrad'da insanların hayatta kalmak için mücadele edecek.
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder