5 Mart 2015 Perşembe

American Reunion

American Pie : Reunion (2012)
Amerikan Pastası 8: Buluşma
Numara: 583
IMDb Puanı: 6,8/10 (154363 oy)
Kullanıcı Puanı:        
Ülke: USA
Süre: 113 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce
Tür(ler): Komedi
Yönetmen: Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg
Oyuncular: Jason Biggs (Rolü: Jim Levenstein), Alyson Hannigan (Rolü: Michelle), Chris Klein (Rolü: Oz), Thomas Ian Nicholas (Rolü: Kevin), Tara Reid (Rolü: Vicky)
-
Summary:
Over a decade has passed and the gang return to East Great Falls, Michigan, for the weekend. They will discover how their lives have developed as they gather for their high school reunion. How has life treated Michelle, Jim, Heather, Oz, Kevin, Vicky, Finch, Stifler, and Stifler's mom? In the summer of 1999, it was four boys on a quest to lose their virginity. Now Kara is a cute high school senior looking for the perfect guy to lose her virginity to.
-
Film Özeti
1999'un çılgın üniversite gençleri şimdi aileleriyle birlikte geri dönüyor! "En lezzetli dilimi en sona ayır" mottosuyla geri dönen Amerikan Pastası serisinin son filminde ilk filmden bu yana aralıksız seyrettiğimiz Jason Biggs, Alyson Hannigan, Eugene Levy ve Seann William Scott'ın yanı sıra ilk iki filmdend hatırladığımız Tara Reid, Shannon Elizabeth ve Chris Klein gibi isimler kadrodaki yerini almış görünüyor. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise ikinci uzun metrajlı işine imza atan Jon Hurwitz ve Hayden Schlossberg ikilisi üstleniyor. Film ülkemizde 6 Nisan 2012'de gösterime girecek...
-
Özet 2
Bir aşkın on geçti ve çete hafta sonu için, East Great Falls, Michigan dönmek etti. Onlar kendi lise birleşimi için toplamak gibi hayatlarını nasıl geliştiğini keşfedeceksiniz. Hayat nasıl Michelle, Jim, Heather, Oz, Kevin, Vicky, Finch, Stifler, Stifler ve annesi tedavi etmiştir? 1999 yazında, onların bekaret kaybetmek için bir arayış dört erkek oldu. Şimdi Kara için bekaretini kaybetmek için mükemmel bir adam arıyor sevimli lise kıdemli.
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder