23 Mart 2015 Pazartesi

Batman Returns

Batman Returns (1992)  
Batman Dönüyor
Numara: 621
IMDb Puanı:           7,0/10 (187105 oy)
Kullanıcı Puanı:           6,0/10
Ülke: USA
Süre: 126 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce
Tür(ler): Aksiyon
Yönetmen: Tim Burton
Oyuncular: Michael Keaton (Rolü: Batman / Bruce Wayne), Danny DeVito (Rolü: Penguin / Oswald Cobblepot), Michelle Pfeiffer (Rolü: Catwoman / Selina Kyle), Christopher Walken (Rolü: Max Shreck), Michael Gough (Rolü: Alfred Pennyworth)
-
Summary:
Having defeated the Joker, Batman now faces the Penguin - a warped and deformed individual who is intent on being accepted into Gotham society. Crooked businessman Max Schreck is coerced into helping him become Mayor of Gotham and they both attempt to expose Batman in a different light. Earlier however, Selina Kyle, Max's secretary, is thrown from the top of a building and is transformed into Catwoman - a mysterious figure who has the same personality disorder as Batman. Batman must attempt to clear his name, all the time deciding just what must be done with the Catwoman.
-
Film Özeti
ilk filmde karanlığın dozunu arttıran Burton başından sonuna kadar kötücül ve gerilim dolu bir filmcıkardı ortaya bu kez batmanın karşısında kedi kadın penguen var...
-
Özet 2
Joker yenince, Batman şimdi Penguen karşı karşıya - Gotham topluma kabul edilen niyet bir çarpık ve deforme bireysel. Çarpık işadamı Max Schreck onu Gotham Belediye Başkanı olmasına yardımcı zorlanması ve her ikisi de girişimi farklı bir ışık altında Batman maruz. Daha önce ancak, Selina Kyle, Max'in sekreteri, bir binanın tepesinden atılır ve Catwoman dönüşür - Batman ile aynı kişilik bozukluğu vardır gizemli bir figür. Batman her zaman sadece Catwoman ile ne yapılması gerekir karar verirken, onun adını temizlemek için çalışmanız gerekir.
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder