3 Mart 2015 Salı

American Pie

American Pie (1999)
Amerikan Pastası
Numara: 580
IMDb Puanı: 7,0/10 (282697 oy)
Kullanıcı Puanı: 6,0/10
Ülke: USA
Süre: 95 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce
Tür(ler): Komedi, Romantik
Yönetmen: Paul Weitz, Chris Weitz
Oyuncular: Jason Biggs (Rolü: Jim Levenstein), Chris Klein (Rolü: Chris 'Oz' Ostreicher), Thomas Ian Nicholas (Rolü: Kevin Myers), Alyson Hannigan (Rolü: Michelle Flaherty), Shannon Elizabeth (Rolü: Nadia)
-
Summary:
Jim, Oz, Finch and Kevin are four friends who make a pact that before they graduate they will all lose their virginity. The hard job now is how to reach that goal by prom night. Whilst Oz begins singing to grab attention and Kevin tries to persuade his girlfriend, Finch tries any easy route of spreading rumors and Jim fails miserably. Whether it is being caught on top of a pie or on the Internet, Jim always end up with his trusty sex advice from his father. Will they achieve their goal of getting laid by prom night? or will they learn something much different.
-
Film Özeti
Kızlara nasıl yaklaşacaklarını bilmeyen 4 delikanlı, bu konularda daha tecrübeli dört genç kız ve pasta alır. Yılın en komik filmlerinden biri olmaya aday olan film aynı zamanda pastayı seks aracı olarak da kullanan ilk film. Film ABD'de 17 yaş sınırı getirilmiş. Bir gençlik komedisi olan filmin şiddet filmleri ile aynı kategoriye konması akıllara şu soruyu getiriyor: ABD'de hala cinsellik, şiddetten daha mı sakıncalı sayılıyor.
-
Özet 2
Jim, Oz, Finch ve Kevin mezun önce hepsi kendi bekaret kaybedecek bir anlaşma yapmak dört arkadaş oldular. Zor bir iş artık balo gece bu hedefe ulaşmak için nasıl. Oz dikkatini çekmeye başlar şarkı ve Kevin kız arkadaşı ikna etmeye çalışır iken, Finch yayılan söylentiler herhangi kolay bir yol dener ve Jim sefil başarısız olur. Bir pastanın üstüne veya Internet üzerinde yakalandı ediliyor olsun, Jim her zaman babasından güvenilir seks tavsiyesi ile sona. Onlar balo gece sevişmeden kendi hedefine ulaşacağız? ya onlar çok farklı bir şey öğreneceksiniz.
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder